Sınav notum çok düşük

Anonimxavier

Femtopat
Esenlikler. Salı günü seçmeli fen sınavından yazılı olduk. Herkesin 80,90 gibi notları varken ben 42 aldım. Evet bu bir bahane ama hiç çalışamadım çünkü o gün misafir gelmişti ve çok hastaydım fakat bunlar yine 42 almamı sağlayacak şeyler değil. Normalde başarılı bir çocuğum. Notlarım 95-100 arası gelir. Geçen dönem normal fen 95 seçmeli fen 90 gelmişti. Şimdi normal fen 70 seçmeli fen 42 geldi. Aileme nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. 7. sınıfa gidiyorum ve buna rağmen çok düşük aldım. Vardır elbet abilerim dertleşeceğim, bu günlerden geçmiş. Hatta herkes geçmiştir diye düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ailene açıklamalısın düzgünce anlayışla karşılarlar. Lisede hocalara 80 puanı nereden kırdınız deme de sıkı çalış şimdiden :D

Notlarını düzelt ailen kızsa haklıdır.
Tabii ki haklılar, çok düşük aldım. Normalde yüksek alırdım işte. Hatta normalde az çalışmayla başarılı olan bir çocuktum. İlk defa böyle bir not aldım. Hayatımın en düşük notu. Sözlüler 100 girilir diye tahminim. Derse katılırım falan işte. Hocayla aram iyidir, çay kahve bile içmiştik arkadaşlarla buluşup. Hoca da içimden geçecek.

Bu yaştaki düşük notların telafisi var, alarm olarak düşün. Şimdiden uyarıyorlar, misafir geldi demişsin. Şuan belki bir günlük çalışmayla yüksek puanlar alabiliyorsun ama ilerde öyle olmayacak. Şimdiden düzenli çalışmayı alışkanlık edin, ilerde rahat edersin. Başarılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı