Sınav senesi oyun oynuyor musunuz?

Arkadaşlar sınav senesindeyim mezunum, siz şu an ders çalışırken molalarınızda ne yapıyorsunuz? Oyun oynuyor musunuz? Ben normalde espor oyunlarına çok zaman ayırıyordum günde 4-5 saat gibi bu yüzden başarılı olamamıştım sınavda. Yaklaşık 4 aydır 0 oyun oynadım ilk başlarda oyun oynamamak sorun olmuyordu fakat son 2-3 haftadır gerçekten sıkılmaya başladım zaten sadece evde oturduğum için spor veya dışarıda gezmede yok bunaldım. Sizce ne yapmalıyım? Hiç oynamamalı mıyım yoksa kafam dinlensin diye günde 1-2 saat falan geceleri oyuna ayırsam sorun olur mu? Siz oynuyorsanız neler oynuyorsunuz?

Arkadaşlar sınav senesindeyim mezunum, siz şu an ders çalışırken molalarınızda ne yapıyorsunuz? Oyun oynuyor musunuz? Ben normalde espor oyunlarına çok zaman ayırıyordum günde 4-5 saat gibi bu yüzden başarılı olamamıştım sınavda. Yaklaşık 4 aydır 0 oyun oynadım ilk başlarda oyun oynamamak sorun olmuyordu fakat son 2-3 haftadır gerçekten sıkılmaya başladım zaten sadece evde oturduğum için spor veya dışarıda gezmede yok bunaldım. Sizce ne yapmalıyım? Hiç oynamamalı mıyım yoksa kafam dinlensin diye günde 1-2 saat falan geceleri oyuna ayırsam sorun olur mu? Siz oynuyorsanız neler oynuyorsunuz?

İyi bir bölüm kazanmak istiyorsan PC oyunalarına ara vermelısın.

İyi bir bölüm kazanmak istiyorsan PC oyunalarına ara vermelısın.
Zaten mezun olmamın ana sebebi günde saatlerce cs2 - valorant tarzı oyunlar oynamam.Ben bu oyunları bıraktım 4 aydır steam e vb. uygulamalara girmiyorum bilgisayarada format attım.Sadece son birkaç haftadır canım sıkılmaya başladı ders performansı düştü sıkıntıdan.Acaba dedim günde geceleri yatmadan 1-2 saat oynasam düzenim bozulur mu diye düşünüyorum.Farklı aktivite yapsam dahamı iyi olur örneğin spor veya yürüyüş gibi.Çünkü evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum belki beni bunaltan budur.

Bence oynamayın. Çünkü aklınız sürekli orada da kalabilir. Ders çalışırken vs. onun yerine bilmiyorum alışkanlığınız var mı ama kitap falan okuyun gerçekten hoşunuza gidiyorsa zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyorsunuz okurken. Bir de oyun oynuyorsunuz 1-2 saat diye belirlediniz o 1-2 saat yeri gelir 3-4 saat de olabilir. Tekrardan başlamaya gerek yok en azından sınavdan sonrasına kadar.

mezunsanız bilemem ama ben 12. sınıfken lolü sildim arada bir arkadaşlarla 5v5 yaptık ve yıl boyu yokluğunu da hissetmedim sıkılıyorsan dışarı çık gez dolaş en kötü yürü ama kolay dopamine kanma dostum başarılar 😇

Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Dışarıdaki aktivitelere bakabilirsiniz ve aslında çok abartmadan oyunlara bakabilirsiniz. 7-24 ders çalışabilmeniz mümkün değil. İnsan sosyal varlıktır.

Bence oynamayın. Çünkü aklınız sürekli orada da kalabilir. Ders çalışırken vs. onun yerine bilmiyorum alışkanlığınız var mı ama kitap falan okuyun gerçekten hoşunuza gidiyorsa zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyorsunuz okurken. Bir de oyun oynuyorsunuz 1-2 saat diye belirlediniz o 1-2 saat yeri gelir 3-4 saat de olabilir. Tekrardan başlamaya gerek yok en azından sınavdan sonrasına kadar.
Bi yandan dediğiniz doğru 1-2 saat aslında ayırılabilir vakit çünkü gün içinde bu süreler zaten normaldir ama şu görevide yapayım,1 el daha atayım diyebilirim çünkü alışkanlığım var diye çekiniyorum.Gerçekten kendimi kontrol edebilirsem 1 saat doom64 veya rahatlatıcı olan zaman çalmıyacak tarz bir oyunla kafa dağıtabilirim.

Sportif şeyler yapabilirsin, bence oyuna yönelme.
Önceden koşu pistinde koşu yapıyordum fakat ramazan girdikten sonra bıraktım.Bıraktıktan sonra zaten daha gitmedim belki yeniden başlarım,adrenalin çok güzel bir şey gerçekten her yönüyle pozitif etkiliyor.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Dışarıdaki aktivitelere bakabilirsiniz ve aslında çok abartmadan oyunlara bakabilirsiniz. 7-24 ders çalışabilmeniz mümkün değil. İnsan sosyal varlıktır.
Adana da yaşıyorum.Şehrimde 5-6 senedir oturuyorum,nasıl aktiviteler var bilmiyorum.Küçük çocuklar için belediyenin güzel spor dalları var yaz ayları için fakat benim gibi 18-19 yaşında biri için var mıdır bilmiyorum.

@deLoreaN, Eskişehir'de falan yaşasaydınız güzel olabilirdi aslında. Canınız sıkıldığında Porsuk Çayına çıkar, yürüyüş yapardınız ya da oradaki kitap kafelerde otururdunuz.

@deLoreaN, Eskişehir'de falan yaşasaydınız güzel olabilirdi aslında. Canınız sıkıldığında Porsuk Çayına çıkar, yürüyüş yapardınız ya da oradaki kitap kafelerde otururdunuz.

Adana'nın da gezilecek yerleri vardır fakat ulaşım biraz sıkıntı. Burada her yöne her otobüsle veya metroyla gidilmiyor. Okul dönemi açılırsa belki ben de 1. sınıf düşük arkadaşlarımla tekrar spora dönerim. Evet, 7-24 ders çalışmak kafa kaldırmaz. Oyun oynamayı 1 hafta kendimi denerim, bakarım gerçekten iradeli bir şekilde hem ders hem oyun yürürse devam ederim, yürümese silerim. Daha da oynamam, 1 senemi daha heba etmeye niyetim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı