Sınav senesi ve yetiştirememe korkusu

• Konuyu başlatan 244012
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 3.649

244012

Hectopat
Makaleler
7
Okuldan kurslar dahil saat 17.30 civarlarında dönüyorum. Tuvalet, yemek vs. derken saat 19 oluyor. Hafta sonunu saymazsak günde 2.5 saat gibi bir zamanım kalıyor. Çok eksiğim var ve nasıl yetiştirebileceğimi bilmiyorum. Zamanı verimli kullanabilmem için bir tavsiyeniz var mı?

Keşke bende böyle bir kaygı olsa. Tam tersi çok rahatım. Yaparım ederim gibi cümleleri kurmaktan usanmıyorum. Çalıştığım vakit ise sadece okulda geçirdiğim zaman.

Ben şahsen açığa geçmiştim. Okulda malum çalışılamıyor, ortam arkadaşlar derken muhabbet seni çalışmana engeller. Açığa geçtiğimde bütün günüm boştu. Boş vaktinde kütüphanede çalışmanı tavsiye ederim, çalışan diğer öğrenciler seni de gaza getirir.

Okulda kimseyle ilgilenme. Rahatsız ederlerse boş bir sınıfta çalış. Fazla ders çalışanlarla yakınlık kur ne kadar fazla soru o kadar iyidir.
Gece 9.30 erken değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı