Tabii ki de verilmeli dersler ama sınav yapılmamalı.
Sadece ezber üzerine, sınavda iyi not almak için her şeyi mübah gören bir kuşak oluştu.
Ha bir de koca gün oyunlarda ailevi değerlere küfür edip kaçan veletler oluştu.
Tabii ki de verilmeli dersler ama sınav yapılmamalı.
Sadece ezber üzerine, sınavda iyi not almak için her şeyi mübah gören bir kuşak oluştu.
Ya zaten ilk okulda sınav diye bir şey yok arkadaşlar. Formalite hepsi. Siz hiç 3. sınıfta karnesine 3 gelen gördünüz mü ? Genel olarak sınav sisteminin değişmesi imkansız çünkü o değişikliği kaldırabilecek bir ekonomimiz yok.Kesinlikle. Oturmasını-kalkmasını bilen ahlaklı bir nesil için ilk okul önemli tabii bunun yanında matematik vb. de önemli.
Ya zaten ilk okulda sınav diye bir şey yok arkadaşlar. Formalite hepsi. Siz hiç 3. sınıfta karnesine 3 gelen gördünüz mü? Genel olarak sınav sisteminin değişmesi imkansız çünkü o değişikliği kaldırabilecek bir ekonomimiz yok.
Müzikten 60 aldığımı bilirim.Ben varım kitapta bir ödevimi yapmadım diye hayat bilgisi notu 3 gelmişti![]()
Bütün bölümler için değil bazıları için mülakat getirilmeli.Sınav sistemi bana göre gayet mantıklı. Bu kadar fazla adayın olduğu yerde, sınavsız, elemesiz bir sistem olması imkan dışıdır.
Bütün bölümler için değil bazıları için mülakat getirilmeli.
Hitabet önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.