Sınav sonrası çok mutsuzum

maverick84898

Picopat
Merhaba arkadaşlar. Bugün sınav sonucum geldi ve bu gün benim için cehennem azabına döndü. Çünkü bu sınavdan aldığım sonuç istediğim yerde okumam için yetmiyor. Önümde daha 3 sınavım var ama modum gerçekten çok düşük. Ailem çok üstüme geliyor ama haklılar tabii. Kendimi kötü hissediyorum. Aslında şöyle bir şey var. Sınavlara tam hazırlandım ama test kitabındaki testlerle sınavdaki testlerin alakası yoktu. Hatta denemelere bile giriyordum. Oradan 100 üzerinden ortalamam 92-93 puanken asıl sınavdan 64 puan geldi. Çok utanıyorum başımı yukarı kaldıramıyorum. Bu yüzden modum düşük aşırı, tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sizce bundan sonra ne yapabilirim?

Sıkma canını güzel kardeşim. Bu sınavlar bitmez. Hayat da bir sınav ama sen kağıt üzerinde 64 almışsın. Aileler sınav için değil, bizim geleceğimizi istiyorlar. Sen yine de elinden geleni ardına koyma. Çalışmaya devam et ve ailen de gayret gösterdiğini fark edip seni tebrik ederler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dünyanın sonu değil kendinizi üzmeyin . Her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya odaklan. Ha yapamazsan da üzülme. Hayatın karşımıza ne çıkaracağı belli olmuyor. Her an her şey olabilir. Üzülmeye değmez. Ayrıca utanılacak bir durum yok böyle düşünmeyin lütfen. Her insan hata yapabilir. Her insanın hayatında ihmal ettiği şeyler olabilir. Önemli olan bunlardan sonuç çıkarmak ve üstüne daha çok gitmek. Ayrıca aileniz ile oturup düzgün bir şekilde durumu anlatırsanız eminim ki anlayış göstereceklerdir. Sonuç olarak kendini üzmeye değmez :)

Dünyanın sonu değil kendinizi üzmeyin . Her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya odaklan. Ha yapamazsan da üzülme. Hayatın karşımıza ne çıkaracağı belli olmuyor. Her an her şey olabilir. Üzülmeye değmez. Ayrıca utanılacak bir durum yok böyle düşünmeyin lütfen. Her insan hata yapabilir. Her insanın hayatında ihmal ettiği şeyler olabilir. Önemli olan bunlardan sonuç çıkarmak ve üstüne daha çok gitmek. Ayrıca aileniz ile oturup düzgün bir şekilde durumu anlatırsanız eminim ki anlayış göstereceklerdir. Sonuç olarak kendini üzmeye değmez :)
Kardeş beni anlayan yok gibi. Bana diyorlar ki denemelerde en az 85 puan yapan biri nasıl olur da sınavda 64 puan yapar?! Ben de anlatmaya çalışıyorum ki soruların gram alakası yok denemeler deki sorularla...Ama inanmıyorlar işte...
Hep milletin çocuğu böyle, milletin çocuğu şöyle... Bir bulsam şu milletin çocuğunu var ya.... Zaten bütün bunlar milletin çocuğu yüzünden başıma geliyor....

Kardeş beni anlayan yok gibi. Bana diyorlar ki denemelerde en az 85 puan yapan biri nasıl olur da sınavda 64 puan yapar? Ben de anlatmaya çalışıyorum ki soruların gram alakası yok denemelerdeki sorularla...Ama inanmıyorlar işte...
Hep milletin çocuğu böyle, milletin çocuğu şöyle... Bir bulsam şu milletin çocuğunu var ya... Zaten bütün bunlar milletin çocuğu yüzünden başıma geliyor...

Hangi sınavdan bahsediyorsun hocam?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı