Sınava 11 gün kala çalışılırsa konular yetişir mi?

ARTEON

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 3600 6-Core-16,0 GB RAM-Sapphire PULSE Radeon RX 6600-İntenso 480gb m2ssd-600watt psu
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. 11.sınıfım matematik trigonometri, fizik vektör bağıl nehir newton gibi konularım var sayısalım, sınava da 11 gün kaldı konular sizce yetişir mi?

11. Sınıfta sadece arka 4lü olarak gram ders dinlemedim şöyle söyleyeyim: Dersleri dinledin veya test çözdüysen 11 günde yetişir fakat 0'dan yetiştirmek için zorlaman gerekiyor. Fizikte hiç dinlemediğim için kötüydüm ama yine 50 falan almıştım sanırım. Üst üste aynı gün sınavlar yoktur. Sınav haftasında hocalar salar diye düşünüyorum. Fiziğe falan da 11 günde yetiştirirsin bence.

11. sınıfta sadece arka 4'lü olarak gram ders dinlemedim şöyle söyleyeyim: Dersleri dinledin veya test çözdüysen 11 günde yetişir fakat 0'dan yetiştirmek için zorlaman gerekiyor. Fizikte hiç dinlemediğim için kötüydüm ama yine 50 falan almıştım sanırım. Üst üste aynı gün sınavlar yoktur. Sınav haftasında hocalar salar diye düşünüyorum. Fiziğe falan da 11 günde yetiştirirsin bence.

Tam olarak 0 değilim fizikte ve biyolojide güvenim var fakat sıkıntım kimya ile matematik matematikte hiç bilmiyor değilim ama 1-cosec gibi konulara girince kafam karışıyor bana da yetişir gibi geldi oturup çalışsam.

Tam olarak 0 değilim fizikte ve biyolojide güvenim var fakat sıkıntım kimya ile matematik matematikte hiç bilmiyor değilim ama 1-cosec gibi konulara girince kafam karışıyor bana da yetişir gibi geldi oturup çalışsam.
11 gün yeterli ya. Kimyada ben 0'ım ona birşey diyemeceğim fakat matematik hallolur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı