Sınava kadar günde 12 saat çalışılır mı?

Nasıl ne gerek var? 2 saatle nereyi kazanacağım?

Şu verimli çalış 1 saat çalış 2 saat çalış lafına her seferinde gülüyorum.

7-8 saat verimli çalışabiliyorum şu an.

Ben günde 7 saat çalışıyordum sırf matematik için sonuç 70.Sizin kararınız ama bir süreden sonra çok sıkar sizi.

Nasıl ne gerek var? 2 saatle nereyi kazanacağım?

Şu verimli çalış 1 saat çalış 2 saat çalış lafına her seferinde gülüyorum.

7-8 saat verimli çalışabiliyorum şu an.

Çok çalışıp boş çalışıyosanız değil 12 saat 24 saatte sizi kurtarmaz. Arkadaşın dediği 1 2 saatlik verimi günde 2 veya 3 defa da yaparak verimli bir şekilde ders çalışılabilir.

Çok çalışıp çok verim alıyorum ben.

Kendinizi öyle şartlandırdıysanız bir şey diyemem eğer ki sonuçlarda güzelse ne ala 7 8 saati günde 2 veya 3'e bölerek çalışıyorsanız çok daha güzel en azından ben öyle yapıyordum hem oyunumuda oynardım hem de dışarıda vakitte geçirirdim ama dediğim gibi 12 saat gereksiz.

Kendinizi öyle şartlandırdıysanız bir şey diyemem eğer ki sonuçlarda güzelse ne ala 7 8 saati günde 2 veya 3'e bölerek çalışıyorsanız çok daha güzel en azından ben öyle yapıyordum hem oyunumuda oynardım hem de dışarıda vakitte geçirirdim ama dediğim gibi 12 saat gereksiz.
Zaten bölerek yapıyorum hocam sürekli olarak ard arda 7-8 saat çalışmak kötü bir fikir.

12 saat verimli olmaz başlarda yaparsınız bir süre sonra bıkarsınız belli bir saat sınırı değil de günlük ne kadar çalışabiliyorsanız o kadar çalışın bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı