Peki ya 12 saat verimli çalışırsa ne olur?Ne gerek var verimli bir şekilde 2 saat bile çalışsanız yeter 12 saat abartı olmuş.
Peki ya 12 saat verimli çalışırsa ne olur?Ne gerek var verimli bir şekilde 2 saat bile çalışsanız yeter 12 saat abartı olmuş.
Nasıl ne gerek var? 2 saatle nereyi kazanacağım?
Şu verimli çalış 1 saat çalış 2 saat çalış lafına her seferinde gülüyorum.
7-8 saat verimli çalışabiliyorum şu an.
Nasıl ne gerek var? 2 saatle nereyi kazanacağım?
Şu verimli çalış 1 saat çalış 2 saat çalış lafına her seferinde gülüyorum.
7-8 saat verimli çalışabiliyorum şu an.
Sınavdan sonra çok kötü geçti diye ağlıyordu.Gerçekten arıymış o zaman.
Çok çalışıp çok verim alıyorum ben.Çok çalışıp boş çalışıyosanız değil 12 saat 24 saatte sizi kurtarmaz. Arkadaşın dediği 1 2 saatlik verimi günde 2 veya 3 defa da yaparak verimli bir şekilde ders çalışılabilir.
Çok çalışıp çok verim alıyorum ben.
Zaten bölerek yapıyorum hocam sürekli olarak ard arda 7-8 saat çalışmak kötü bir fikir.Kendinizi öyle şartlandırdıysanız bir şey diyemem eğer ki sonuçlarda güzelse ne ala 7 8 saati günde 2 veya 3'e bölerek çalışıyorsanız çok daha güzel en azından ben öyle yapıyordum hem oyunumuda oynardım hem de dışarıda vakitte geçirirdim ama dediğim gibi 12 saat gereksiz.
12 saat bence aşırı abartı tabi bana göre abartı 2 saatte çok geliyor bana.Mesela Sabah 2,5 saat öğleden sonra 2,5 akşam 2,5 şeklinde yapıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.