Hoinchuhayn
Decapat
Hedefim için 4 saat yetersiz maalesef.
Hedef ne sayısal ilk 100 mü?
Hedefim için 4 saat yetersiz maalesef.
Sayısal ilk binHedef ne sayısal ilk 100 mü?
Sayısal ilk bin.
Konu eksiğim var AYT'yi 3 ayda bitirmem lazım o yüzden. Daha sonra seri denemelere geçeceğim.
Mezunum bilgileri kolayca hatırlarım AYT'ye başlayınca.
Siz kaçıncı oldunuz hocam mf miydiniz?Yani bilmiyorum konu eksiğin varsa evet daha çok çalışmalısın. Ben de aslında ilk 1000'e giremedim ahah200 kişiyle kaçırdım.
Siz kaçıncı oldunuz hocam MF miydiniz?
Hangi bölüm?Sayısaldım eski sistemde MF evet. 1200.
Hangi bölüm?
Dostum öyle bir şey yok.Ben de sınava hazırlandım hedefim seninkinden daha yüksekti ancak günlük 2-3 saatle halledebildim , ders çalışırken eksiğini bulup onun üstüne gitmek gerekiyor. Mesela ben paragrafa ve Türkçe denemelerine ağırlık vermiştim ve faydasını da gördüm.Hedefim için 4 saat yetersiz maalesef.
Dostum öyle bir şey yok. Ben de sınava hazırlandım hedefim seninkinden daha yüksekti ancak günlük 2-3 saatle halledebildim, ders çalışırken eksiğini bulup onun üstüne gitmek gerekiyor. Mesela ben paragrafa ve Türkçe denemelerine ağırlık vermiştim ve faydasını da gördüm.
Hocam sınava 5 ay kaldı yalnız. 5 ayda 2-3 saat ile iyi bir yer tutturabileceğimi sanmıyorum.Dostum öyle bir şey yok.Ben de sınava hazırlandım hedefim seninkinden daha yüksekti ancak günlük 2-3 saatle halledebildim , ders çalışırken eksiğini bulup onun üstüne gitmek gerekiyor. Mesela ben paragrafa ve Türkçe denemelerine ağırlık vermiştim ve faydasını da gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.