Sınavda kopya çekmediğim halde tutanak tutuldu

Tedbirsizlik ve şansızlık bir araya gelmiş, üzücü bir durum. Şahsen böyle bir durumla karşı karşıya kalmıştım. Çekmediğim halde tutanak tutuldu ve tüm verdiğim emek, zaman boşa gitti. Sonraki sınavda ise kopya çekmiştim. Youtube üzerinde bile var nasıl yakalanmadan yapabileceğin ama öneri olmasın :D Neyse kısasa kısas.
 
Ekleme : ben de öğretmenlik yaptım. Emin olun kopya şüphesi olan öğrenciye direkt kopya muamelesi yapmak için vicdansız öğretmen olmak gerekiyor
Keşke bütün öğretmenler sizin gibi olsa hocam.
 
Öyle bir şey yapamaz kesinlikle. Aynı durumu yaşadım hoca izinsiz galerime baktığı için suçlu olarak görüldü. Herhangi bir tutanak vs. yemedim.
 
Hoca nereden bilsin sınav esnasında galeriye baktın mı bakmadın mı? Akıllı saatleri sınava girmeden önce teslim etmen gerekir.

Haklısın lakin sınava girmeden bu konuda takıntılı olan hocalar saatleri toplayalım diyor ve saatleri teslim edip sınav sonu alıyoruz. Bu hoca öyle bir şey demedi ve sınavda benden hariç akıllı saati olanlar da vardı.

Özel fotoğraflarına bakamaz. Müdüre git durumu anlat. Ayrıyeten tutanağa ne yazmış çok merak ediyorum.

Müdür yardımcısına gittiğimde hasta olduğunu derdimi disiplin kuruluna anlatmam gerektiği söyledi.

Tedbirsizlik ve şansızlık bir araya gelmiş, üzücü bir durum. Şahsen böyle bir durumla karşı karşıya kalmıştım. Çekmediğim halde tutanak tutuldu ve tüm verdiğim emek, zaman boşa gitti. Sonraki sınavda ise kopya çekmiştim. YouTube üzerinde bile var nasıl yakalanmadan yapabileceğ.

Asıl sıkıntı çekmediğim halde çekmiş muamelesi görmek :)

Ben her sınava akılla saatimle girdim hiçbir problem olmadı vay be ne okullar varmış. Öğretmen kanıt olabilecek şeyleri toplamış yeniden sınav olursun veya k girerler.

Bizim okulda da genelde problem olmuyor ama işte yaşadık bir talihsizlik.

Bir ekleme yapayım arkadaşlar saatim telefonla bağlantısı uzun süre kesildiğinde sıfırlanıyor. Sıfırlanınca içindeki görüntülerim gitmiş olacak bir nevi hoca kanıt gösteremeyecek ne olacak çok merak ediyorum.
 
Hoca senin akıllı saatini karıştıramaz. Kişinin özel eşyalarını izinsiz olarak incelemeye almak bu.
Hocayı müdüre şikayet edip eğer kopya olarak girilirse KVKK ihlalinden ötürü şikayet edeceğini bildir.
Genellikle işe yarıyor.
 
Hoca senin akıllı saatini karıştıramaz. Kişinin özel eşyalarını izinsiz olarak incelemeye almak bu.
Hocayı müdüre şikayet edip eğer kopya olarak girilirse KVKK ihlalinden ötürü şikayet edeceğini bildir.
Genellikle işe yarıyor.

Müdürün bir şey yapacağını sanmıyorum. Yanındayken hocaya bu hıyar mı kopya çekti demişti. Pek dikkate almaz ama disiplin kuruluna demeyi düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı