Sınavdan Çıkmak İçin Mazeretler

Daha fazla  
Hadi beyin fırtınası yapalım ve çalışmadığımız bir sınavdan sıfır almamak için o sınavı olmayıp çıkmak için mazeretler üretelim. Konu iyi bir konu değil ama lazım olabilir. Örneğin geçen gün matematik sınavına o kadar çalışmış olmama rağmen kağıdı elime aldığımda bu nedir deyip hangi ders olduğunu anlamam 10 dakika sürdüğü zaman. Hatta o sınavda bayılmayı falan istedim yani o sorular neydi öyle o derece. Sizin yaptığınız veya yapmayı düşündüğünüz sınav olmamak için mazeretler nelerdir? Sınava başlamışsın ama hiçbir şey yapamıyorsun sıfır alacaksın bir mazeret bulup o sınavı olmaman lazım ne düşünürdün?

Sınav ortasından mazeretle gidilebileceğini ilk defa duyuyorum. Kağıt imzalatılıyor bizde sınava girdiğine dair, o saatten sonra sınavı bitirmeden çıkamıyoruz, izin verilmiyor. Anca ciddi bir durumda falan, @VAHŞİ KAPİTALİST dediği gibi ölü taklidi yapmak belki bir işe yarar :D. Matematik sınavında değil ama quizde sadece ismimi yazıp kağıdı öğretmene geri vermiştim [emoji14]

Bende size deniz kocası taklidi yapayım mı ?
hocam altına bilerek kaçır hocam ishalım çok kötüyüm deyin kokudan inanır veya altına yap annene de bağırsakları bozmuşum :D
Okula gitmeden önceki günü bol acılı yemek yiyince okulda büyük sıkıntı yaşıyordum. Öyle eve gitmişliğim çok :))

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı