- Makaleler
- 3
Elini burnuna tut ''Hocam lavaboya gidebilir miyim?'' de izin verir herhalde.
Hocam mevzu sınıftan çıkmak değil sınavımı iptal etmek başka bir zaman olmak. Bu yol zaten arada kullanıyoruz.Elini burnuna tut ''Hocam lavaboya gidebilir miyim?'' de izin verir herhalde.
Soğuk suyla duş al gece rüzgarında 10-15dk balkonda takıl yağmur yağıyorsa biraz dışarıda takıl gelince cips dondurma kola göm soğuk su iç sabah uyandığında acildesin zaten sınav go to the seaside.Hocam mevzu sınıftan çıkmak değil sınavımı iptal etmek başka bir zaman olmak. Bu yol zaten arada kullanıyoruz. [emoji23]
Olmadı cenaze işlemlerini başlatalım hocam okurken garip oldum.Soğuk suyla duş al gece rüzgarında 10-15dk balkonda takıl yağmur yağıyorsa biraz dışarıda takıl gelince cips dondurma kola göm soğuk su iç sabah uyandığında acildesin zaten sınav go to the seaside.
Denemekten zarar gelmez hastalık gelir dostum en fazla serum verirler önemli sınavlarda yapılabilir.Olmadı cenaze işlemlerini başlatalım hocam okurken garip oldum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.