Sınavdan Çıkmak İçin Mazeretler

Meslekte okuyorsun galiba. Anadoluda kolay kolay kavgaya soruna pek fırsat bırakmazlar. Seninki kötüymüş, hocalar alışmış tabi sana ne çektirdiysen (yanlış anlama) :)
beni iyi bir dövecekler toplanıp ama ne zaman bilmem . okul dışında kavga ederken kaç defa yakalandım hocalara çok haksızlığa uğruyorsunuz biri size bağırınca üzerine yürüyünce hoca suçu sizde buluyor

beni iyi bir dövecekler toplanıp ama ne zaman bilmem . okul dışında kavga ederken kaç defa yakalandım hocalara çok haksızlığa uğruyorsunuz biri size bağırınca üzerine yürüyünce hoca suçu sizde buluyor

Hoca genelde ne görmek isterse veya o anda ne gördüyse öyle yargılıyor. Hele dediğin gibi çok göze batan biriysen hiç tereddüt etmiyor direk kolundan tutup götürüyor.

Hoca genelde ne görmek isterse veya o anda ne gördüyse öyle yargılıyor. Hele dediğin gibi çok göze batan biriysen hiç tereddüt etmiyor direk kolundan tutup götürüyor.
haksızlığa uğramak çok kötü :) bazen benimde hatalarım var ama suçu her zaman sizde buluyorlar belki böyle agresif kavgacı olmamın sebebi çevre okul hor görülme herkes telefondan mesajlaşıp kahkaha atıyor bir şey demiyorlar siz en küçük hata yapsanız bağırıp onurunuzu kırıyorlar buda çok kötü bazen yaşına bakmayıp hocaya girişesim geliyor
60 yaşındaki adam sizle dalga geçmeye çalışıyor aklınca sinirlenmez misiniz ? adam akılı soru soruyum diyorum "senin için farketcek mi" diyor

haksızlığa uğramak çok kötü :) bazen benimde hatalarım var ama suçu her zaman sizde buluyorlar belki böyle agresif kavgacı olmamın sebebi çevre okul hor görülme herkes telefondan mesajlaşıp kahkaha atıyor bir şey demiyorlar siz en küçük hata yapsanız bağırıp onurunuzu kırıyorlar buda çok kötü bazen yaşına bakmayıp hocaya girişesim geliyor

60 yaşındaki adam sizle dalga geçmeye çalışıyor aklınca sinirlenmez misiniz ? adam akılı soru soruyum diyorum "senin için farketcek mi" diyor

Okulda son senen ise hiç takma, değmez. Zaten bu yıldan sonra daha görmeyecen etmeyecen.

Böyle bir durumda büyük oynaman gerekir bence. Bayılma numarası falan yapman gerekir. Tabi sınavı, en azından senin sınavını iptal ettirecek kadar büyük bir numara çekmenin bazı hoş olmayan sonuçları, yaptırımları da olabilir.
Ne gibi yaptırımları olur hocam?

Sınava girmeden mideyi boz en kötü s.çarken cevap düşünürsün belki biraz fenalaşırsan hocalar erteleyebilir seni.
Hahaha. Hocam o sadece süremi kısaltır sınavdan çıkamam(sınavım iptal olmaz) ki.

Ölü taklidi yap.
Matematik sınavında öldüm zaten hocam. :D Taktik güzel ve mantıklı fakat zor bir taktik hem sonu kötü biter bunun. Düşünsene bir sınav için ölü taklidi yapıyorsun ambulans çağırıyorlar hastaneye götürüyorlar sonra ben iyiyim diyorsun inanmıyorlar vs. ve sanırım bu suça giriyor.

Sıcak duşa girin. Sonra kendinize buzlukta su bekletin suyu alın ve sıcak suyla duş aldıktan sonra bekleyin. Buzlu suyu başınızdan aşağıya dökün saçınızı yarayıp balkona çıkıp 10 dakikaya bekleyin. Sabah kalmadan hastasın.

Sıcak duşa girin. Sonra kendinize buzlukta su bekletin suyu alın ve sıcak suyla duş aldıktan sonra bekleyin. Buzlu suyu başınızdan aşağıya dökün saçınızı yarayıp balkona çıkıp 10 dakikaya bekleyin. Sabah kalmadan hastasın.

Okurken hasta oldum. Kendine zarar vermek dışında pek yolu yok sanırım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı