Sınavdan ilk defa çok kötü aldım

Yer
Samsun-Havza-Kocapınar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 1600AF
Sapphire Pulse Rx 580 8gb OC
Kingston Hyperx Fury 8X2 3200mhz rgb
Adata SU630 240GB
WD BLUE 1TB 7200RPM
Meslek
Öğrenci
Merhaba öncelikle. Hayatımda ilk defa bir sınavdan 22 aldım. Matematik dersi,10. sınıfım. Babam yüksek notlarima alisikti. Matematik ilk sinavim 86 idi. Sadece bu dersten boyle dusuk aldim. Babamdan korkuyorum kizar falan diye. Nasıl soyleyeceğim ona?

Son düzenleyen: Moderatör:
Söyle, bir şey olmaz. Ama ilk sınavdan 86 alıp ikinci sınavda notunuzu bu kadar düşürmeniz normal değil.

Hocamiz tum sinavi fonksiyonlardan sordu sinifca fonksiyonlari anlamadik dememize rahmen hoca gerideyiz diye gecti hemen.

Merhaba öncelikle. Hayatımda ilk defa bir sınavdan 22 aldım. Matematik dersi,10. sınıfım. Babam yüksek notlarima alisikti. Matematik ilk sinavim 86 idi. Sadece bu dersten boyle dusuk aldim. Babamdan korkuyorum kizar falan diye. Nasıl soyleyeceğim ona?

Hayırlı olsun çünkü babanız size bayağı kızacak.
Babanızın en mutlu olduğu anda ilk olarak katlanabileceği bir durumu söyleyin (en mutlu an için en iyi zamanı bulun çünkü parantez içine aldığım cümle çok önemli çok mutlu olabileceği anda olmazsa kizabilir). Sonrada bu durumu açıklayın olsun bitsin.
Katlanabilinir durum derken mesela birisiyle tartıştım baba gibi.

İlk sınavdan çok güzel bir not almışsın, muhtemelen sözlü notlarıyla birlikte notun iyi bir seviyeye çıkar -tabi hocanın karakterini bilmediğim için muhtemelen diyorum. Söyle gitsin, bir şey olmaz. Diğer derslerden alacağın notlarla telafi etmiş olursun. Eğitim hayatında başarılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı