Sınavdan önce ders çalışmak için kaynak önerisi

466609

Hectopat
Katılım
5 Haziran 2021
Mesajlar
2.690
Makaleler
3
Çözümler
26
Yer
İstanbul
Merhaba, şu ana kadar sadece okula gidip derslerde bir şeyler yaptım. Şu an karantinadayım ve 1 Kasım'da sınavlar başlıyor. O yüzden önerebileceğiniz bir kaynak (Tonguç Akademi gibi) var mı? Defterlerdeki notlara bakarak ve önereceğiniz kaynakların içeriklerine bakarak çalışacağım. Bir işim var hemen cevap yazamayabilirim.


Edit: Lütfen sona bırakılır mı gibi cümleler yazmayın. Ben her seferinde böyle çalışırım ve sınavlarda da gayet iyi sonuçlar alıyorum.

10. sınıfım.
 
Son düzenleme:
Merhaba, şu ana kadar sadece okula gidip derslerde bir şeyler yaptım. Şu an karantinadayım ve 1 Kasım'da sınavlar başlıyor. O yüzden önerebileceğiniz bir kaynak (Tonguç Akademi gibi) var mı? Defterlerdeki notlara bakarak ve önereceğiniz kaynakların içeriklerine bakarak çalışacağım.

Edit: Lütfen sona bırakılır mı gibi cümleler yazmayın. Ben her seferinde böyle çalışırım ve sınavlarda da gayet iyi sonuçlar alıyorum.

10. sınıfım.

Bende aynı durumdayım sendemi fen lisesindesin.
 
Aslında bu sana bağlı bir kaçını teker teker dinleyip hangisinin anlatımının sana daha iyi geldiğini bulmalısın yani hangisini dinleyince dersi anlıyorsun
Onun dışında bunları önerebilirim;
Rehber matematik(mat)
Kimya adası(kimya)
Benim hocam(kimya)
Selin hoca(biyoloji)
Benim hocam(fizik)
 
Tonguç hariç her kanaldan izleyebilirsin.

Matematik için özellikle Atölye Matematik kanalını öneririm. Üniversitede bile unuttuğum matematik konularına bu kanaldan bakıyorum. Gerçekten süper bir anlatımı var hocamızın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı