- Makaleler
- 13
Hocam daha bugün sınava girmişsiniz. Ne ara sonuçlar açıklandı? Ciddi ise geçmiş olsun.Arkadaşlar ben sınıfta kaldım galiba geçmiş olsun.
Hocam daha bugün sınava girmişsiniz. Ne ara sonuçlar açıklandı? Ciddi ise geçmiş olsun.Arkadaşlar ben sınıfta kaldım galiba geçmiş olsun.
Evet arkadaşlar çok güzel bir katılım oldu sınavlara. Ögrencilerime teşekkür ediyorum adamsınız.!Bari sınıfta kalma olmasa ya. Bu arada 20 bin vaka olunca ne olacak acabaZiya'nın ne diyeceğini merak ediyorum
![]()
Hocalarla iyi anlaşıyorsan, sözlü notlarından kurtarabilirsin.Arkadaşlar ben sınıfta kaldım galiba geçmiş olsun.
Evet arkadaşlar çok güzel bir katılım oldu sınavlara. Ögrencilerime teşekkür ediyorum adamsınız!
Sınavdan bir şey beklemiyorum çünkü. Ciddiyim ilk defa bukadar kötü bir sınav geçiriyorum. Çalışkan bir ögrenciyim ama olmadı.Hocam daha bugün sınava girmişsiniz. Ne ara sonuçlar açıklandı? Ciddi ise geçmiş olsun.
Derslerine girmiyorum. Dediğine göre derse girmeyen sınavdan 100 alsa bile 10 veririm diyen hoca var.Hocalarla iyi anlaşıyorsan, sözlü notlarından kurtarabilirsin.
Bende. Matematikten 1 soru yapabildim. 1 soru. Zaten yüzyüze eğitimde zorlanıyordum. Online hiçbir bilgi olmadan kendim Youtube'dan anladığım kadarıyla girdim. Onun da başarısını gördük.Arkadaşlar ben sınıfta kaldım galiba geçmiş olsun.
Tamamen hata. Hiçbir sosyal mesafe kuralı yoktu. Bizim okulda 100 kişi dip dibe idi. Çok şükür sınavım ortalama geçti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.