- Katılım
- 13 Eylül 2020
- Mesajlar
- 8.186
- Makaleler
- 3
- Çözümler
- 61
Derslerde not almıyor musun? Sınav öncesi gün çalışarak geçilebecek şekilde oluyor lise sınavları, hiç temelin yok diyelim şu anda bile başlasan kolayca geçersin.
1 ay içinde günde 4 saat çalışarak bütün sınavlardan 70 üstü alabilirsin. Kendinizi avutmayın böyle. Önce ekmek sonra köfte. Siz ekmek olmadan köfte istiyorsunuz.
Hocam kolay kolay 4 dersten kalmazsınız.Açık uçlu falan olacağından korkmuştum bir an. En fazla 4 dersten kalma sınırı da korkutuyordu. Biraz daha rahat olmaya çalışacağım. Fikrini belirten herkese teşekkürler.
Okullar eylül'de açıldı, yani bugünden itibaren 1,25 ay geçti, hemen bizim okuldaki hocalar haftaya mı 2 hafta sonrasına mı ne sınav başlayacak diyorlar. Biz mi erken başlıyoruz, hep mi böyleydi, ya da şu an 2024 yılındayız da, benim telefonun ve zaman algılama yılım mı güncel değil anlamadım.
Ben 1,25 ay içinde günde maksimum 4 saat çalışacak ve 4 dersten kalmayacak şekilde komple açık uçlu sınavlara ne kadar hazırlanabilirim ki?
Sanırım okulun başından sınıfta kaldım, geçmiş olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.