Sınavlar ertelenecek mi?

Benim geçen hafta yazılılarım vardı karantinada olduğum için girememiştim sizce bana farklı sınav mı yaparlar yoksa diğerlerine soruduğu gibi mi sorarlar?

Arkadaşlar bence hiç kendinizi yormayın. Resmi bir açıklama gelir elbette. Ama benim düşüncem sınav yapmamaları. Zaten adam akıllı hiçbir sınıf okula başlamadı. Uzaktan eğitim gördük. Oda çöp idi zaten. Eğer sınav olur ise çoğu kişi çuvallayacak zaten.

Uzaktan eğitimden bir şey anlayan var mı?

Hocam henüz bir açıklama yok. Ama olucak gibi duruyor. Bizim okul MEB'ten aksi yanıt gelmezse yapacağız diyor. Günde 1 sınav olup, sınav bitiminde gidilecek şekilde.

Arkadaşlar bence hiç kendinizi yormayın. Resmi bir açıklama gelir elbette. Ama benim düşüncem sınav yapmamaları. Zaten adam akıllı hiç bir sınıf okula başlamadı. Uzaktan eğitim gördük. Oda çöp idi zaten. Eğer sınav olur ise çoğu kişi çuvallayacak zaten.
Bu resmi açıklamada çok geç kalmadı mı artık? Stresten saçlarım döküldü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı