Sınavlar iptal edilmeli mi?

Normalde iptal etmeleri lazım. Bırakın güzel kardeşim, kaldırın sınavları. 8.sınıf ve 12.sınıflara lise ve üniversiteye yönelik çalışmalar yapın. Gene canlı ders mantığı ama üniversiteye yönelik olmalı. Test çözecek öğrenciler. Ha notu için ben daha yüksek alırım diyen varsa onu sınava tabi tut. En mantıklısı budur diye düşünüyorum.

Ama iptal edileceğini sanmam. Eğitim sistemimizin temelinde sınav var bileşen olarak. Ertelenir en fazla.
 
Az önce bununla ilgili bir kampanya başlattım ve kırmızı logolu forumda paylaştım o kadar tepki aldım ki. Aynı konunun burada açılmış olmasına çok sevindim. Kesinlikle sınavlar iptal edilmedi, notlar derslere katılım ve performans ödevlerinden verilmeli. Özellikle sınavlar 3 mayısta başlar ise Ramazan vaktine denk geliyor ve hem oruçlu hem maskeli sabahtan akşama kadar durulmaz.
 
İptal edilmeli çünkü Online eğitim benim için hiç verimli olmadı. Ayrıca interneti olmayan ya da 2 3 kardeş tek cihaz olan evlerdeki çocuklar doğru düzgün derslerine giremedi. Bunlardaki bu sınav aşkı ne hala anlamadım yazıklar olsun gerçekten.
 
Normalde iptal etmeleri lazım. Bırakın güzel kardeşim, kaldırın sınavları. 8.sınıf ve 12.sınıflara lise ve üniversiteye yönelik çalışmalar yapın. Gene canlı ders mantığı ama üniversiteye yönelik olmalı. Test çözecek öğrenciler. Ha notu için ben daha yüksek alırım diyen varsa onu sınava tabii tut. En mantıklısı budur diye düşünüyorum.

Ama iptal edileceğini sanmam. Eğitim sistemimizin temelinde sınav var bileşen olarak. Ertelenir en fazla.

Erteleye erteleye emekli olacağız
 
Mart döneminde okullar sadece 4 gün falan açık kaldı, bizim okulda 14 vaka (idare bilgisi) çıktı. Hala sınav yapmak istiyorlar. Bence iptal edilmeli.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı