Sınavlar iptal olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O yapılması zorunluluk gibi olan bir sınavdı o kadar insan boşta kalamazdı.

Boşta mı? Şu an gidenler pardon gidemeyenler mi? Boşta kalacaktı
Elbet bir çaresi bulunurdu ama maalesef oturup bu konu hakkında bile düşünmediklerine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Lgs matematik 20 Türkçe 19 inkilap 10 din kültürü 10 fen 19 İngilizce 9 net yapmış biriyim. Bunu hava atmak için söylemiyorum yaptığınız genellemeden utanmanız için sadece.
böyle bir dönemde 1 hafta boyunca sınav yapılması saçma birkere öyle düşük alacağım dan da değil 95 üstü garanti geliyor bana ancak ben sadece not tarafına bakıcak at gözlüğü takmıyorum.

Ben açıkçası erteleneceğini düşünüyorum.

Ayrıca 4-22 Ocak tarihlerinde sınav yapılacağını ziya Selçuk hiçbir sosyal medya hesabından paylaşmadı. Neden peki?

Ben artık şunu düşünüyorum bu bilim kurulu toplantıda internette yazılanları okuyup ona göre karar veriyor. Adamlardan daha çok düşünüyoruz.

O liste okul tarafından hazırlanmış bir liste bizde ilk yapacakları zamanda attılar onu çok takma cumhurbaşkanının açıklamasını bekleyelim.

Benim anlamadığım kısım 19 bin vaka varken sınav yapma saçmalığı ne meraklılarmış öğrencileri dökmeye ki dünyanın en iyi eğitim sistemi olan Finlandiya'da 16(daha az veya fazla olabilir) yaşına kadar hiç sınav olmuyor ve bizim bakan sınav konusunda çok ısrarcı davranıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…