Sınavlar iptal olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O yapılması zorunluluk gibi olan bir sınavdı o kadar insan boşta kalamazdı.

Boşta mı? Şu an gidenler pardon gidemeyenler mi? Boşta kalacaktı
Elbet bir çaresi bulunurdu ama maalesef oturup bu konu hakkında bile düşünmediklerine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
 
Ben o genellemeyi bal gibi de yaparım. Türkiye'de LGS'de Türkçe ortalama 6, matematik 3, fen 2.6 net. Ve konuların sadeleştirilmesini saymıyorum bile. Ben 9 yıl önce 8. sınıfta 3. derece denklem çözüyordum. O bile yok. Benim lise sınavına girdiğim seneki ortalamaları da yazıyorum buraya anlayın siz. Konu farkını saymıyorum bile. Matematik net ortalama 13,türkçe 15,fen 12,türkçe 19. Farkı buradan bile anlayabilirsiniz. Ben sayılarla ve delillerle konuşurken siz duygular ve mantığı kullanıyorsunuz. Matematik konusu olan mantık ile konuşursak p≡0 q≡0 p v q ≡ 0 ama p≡0 q≡1 olursa p v q≡1 olur. Madem o kadar sizin imkanınız var bu denklikleri yorumlayın bana ben bunu 7. sınıfta "mahalle arasında kalmış bir devlet okulunda" öğrendim. Siz 7. sınıfta böyle bir şey öğrendiniz mi? Eğitim gün geçtikçe batıyor ve keyfinize göre ona yön vermeye çalışarak iyice onu batırıyorsunuz.

Sen 1995-1999 tarihinde doğdun diye mi Z kuşağını bu kadar gömdün. 🤣

Z kuşağını doğduğum yıldan ötürü değil, sürekli gaz verilerek bir şey olacakken çöpe dönüştüklerinden dolayı gömdüm.
Lgs matematik 20 Türkçe 19 inkilap 10 din kültürü 10 fen 19 İngilizce 9 net yapmış biriyim. Bunu hava atmak için söylemiyorum yaptığınız genellemeden utanmanız için sadece.
böyle bir dönemde 1 hafta boyunca sınav yapılması saçma birkere öyle düşük alacağım dan da değil 95 üstü garanti geliyor bana ancak ben sadece not tarafına bakıcak at gözlüğü takmıyorum.
 
Ben açıkçası erteleneceğini düşünüyorum.

Ayrıca 4-22 Ocak tarihlerinde sınav yapılacağını ziya Selçuk hiçbir sosyal medya hesabından paylaşmadı. Neden peki?
 
Ben artık şunu düşünüyorum bu bilim kurulu toplantıda internette yazılanları okuyup ona göre karar veriyor. Adamlardan daha çok düşünüyoruz.
 
O liste okul tarafından hazırlanmış bir liste bizde ilk yapacakları zamanda attılar onu çok takma cumhurbaşkanının açıklamasını bekleyelim.

Benim anlamadığım kısım 19 bin vaka varken sınav yapma saçmalığı ne meraklılarmış öğrencileri dökmeye ki dünyanın en iyi eğitim sistemi olan Finlandiya'da 16(daha az veya fazla olabilir) yaşına kadar hiç sınav olmuyor ve bizim bakan sınav konusunda çok ısrarcı davranıyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı