Sınavlar yeniden ertelenir mi?

Arkadaş ne sınamış be yapmayın ölür müsünüz MEB? Neden öğrencilere destek olmak yerine köstek oluyorlar anlamıyorum neden bu kadar eleyici bir sistem var anlamıyorum sonra Türkiye neden gelişmiyor.

Sanırım depresyona girdim günlerdir sınava nasıl çalışıcam diyorum ama hiçbir şey yapamıyorum.

Bende deprasyon demeyelim de canım sıkılıyor sınavlar yüzünden.

Gerçekten ya yaşıtlarımız Avrupa'da dersleri bitince sınav derdi olmadan PS5'leriyle oyun oynuyorlar.

Arkadaş ne sınamış be yapmayın ölür müsünüz MEB? Neden öğrencilere destek olmak yerine köstek oluyorlar anlamıyorum neden bu kadar eleyici bir sistem var anlamıyorum sonra Türkiye neden gelişmiyor.
Sen sınav olursan ölür müsün?
Gerçekten ya yaşıtlarımız Avrupa'da dersleri bitince sınav derdi olmadan PS5'leriyle oyun oynuyorlar.
Evet bütün gün PS5 oynuyorlar.

Virus kaparsam neden olmasın ? Ailemde de kronik sorunlu insanlar var. Ayrıca sınav yapılmamasının ne gibi zararı var ? Çalışanların emeği boşa gitcek diyeceksin ama sınav olmayınca boşa gittiği filan yok ilerisi için destek oluyor şimdi ki çalışma. İlla sınava gerek yok.

Evet bütün gün PS5 oynuyorlar.

Ben öyle bir şey mi dedim adamlarda ki eğitime bak bizde ki eğitime bak örneğin Almanya öğrencilerine para desteği veriyor bizde derse bağlanabilmek için hayatını kaybeden insanlar var.

Virus kaparsam neden olmasın ? Ailemde de kronik sorunlu insanlar var. Ayrıca sınav yapılmamasının ne gibi zararı var ? Çalışanların emeği boşa gitcek diyeceksin ama sınav olmayınca boşa gittiği filan yok ilerisi için destek oluyor şimdi ki çalışma. İlla sınava gerek yok.
İlla sınava gerek var. Gerek olmasa yapmazlar zaten.

Benim konularım bitti bol soruda çözdüm sınavda rahat olacağım egomu tatmin ederek daha bir hırsla çalışmak istiyorum.
Ben öyle bir şey mi dedim adamlarda ki eğitime bak bizde ki eğitime bak örneğin Almanya öğrencilerine para desteği veriyor bizde derse bağlanabilmek için hayatını kaybeden insanlar var.
Onu Dedelerimize söyleceksin bana değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı