Hocam ben de iptal olsun diyorum, en azından Online olsun. Ben sağlığıma önem veriyorum. Derslerim kötü de değil, ama ilk ve orta okul seviyesinde iptal edilen, üniversiteler de Online yapılan sınavlar niye bize yüz yüze yapılıyor?
5 milyon civarı üniversite öğrencisi var. Peki ben de sana bunu sorayım, herkesin üniversitesi kendi yaşadığı şehirde mi? Üniversiteler online olmak zorunda.
Sırf sınavları yaptırmak için okulu açtılar 2 hafta boyunca her gün sınava girdik sınıfta 3 tane korona çıktı sınav sürecinde 1 kişinin korona olmasına rağmen devam ettiler 2 kişiye bulaştırdı. Şimdi ben bu olaylardan dolayı başlamasını istemiyorum. Ama bazıları çalışmadığından istiyor.
5 milyon civarı üniversite öğrencisi var. Peki ben de sana bunu sorayım, herkesin üniversitesi kendi yaşadığı şehirde mi? Üniversiteler Online olmak zorunda.
Senin sınavların olduğu için baya rahatsın galiba. Diğer insanlardan sana ne ki? Hem sokakta sarılarak TikTok çekenlerle bu konuyu nasıl bağdaştırdın anlayamadım. Bir de sizin okulda sıkıntı çıkmadıysa hiçbir yerde sıkıntı çıkmaz değil mi? Nasıl bir düşünce yapısı bu? Direkt benim sınavlarım bitti gerisi umrumda değil yaz geç.
5 milyon civarı üniversite öğrencisi var. Peki ben de sana bunu sorayım, herkesin üniversitesi kendi yaşadığı şehirde mi? Üniversiteler online olmak zorunda.