Sınavlarınız nasıl geçti?

  • Konuyu başlatan 244765
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 231
  • Görüntüleme 10B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kolaydı umarım yanılmam.
 
Ciddiye almamıştım ama ciddiye almış gibi davranıyordum. Niye bozdun ki?
Çünkü insanlara beleş not alıp millete sallıyor. Aptala bak izlenimini vermek istemiyorum. Sen de ot izlenimini vermek istemiyorsundur herhalde.


Yoksa klasik İrfan cevabı mi geliyor? İzlenimler önemli değildir Murakami. Gayet de önemlidir İrfancigim.
 
10 sorulu sınav. Her soru 10 puan değerinde. Kesin 80 üzeri alırım dediğim sınavdan muhtemelen 60 alacağım. Edebiyat sınavı.

Dostum sakın yüksek bekleme 20-30 alırım Max de ben 100 beklediklerimden 60-80, 30 beklediklerimden 65-70 aldım sen sen ol ki yüksek bekleme.
 
Matematik bitirdi beni. 10 tane şıksız soru nedir be adam? 70 alsam öpüp başıma koyarım. Bir de sağlık bilgisi olduk gayet kolaydı 100 bekliyorum.
 
Matematik ve seçmeli drama dersleri vardı. Seçmeli dramayı bitirmem 3 dakika sürdü. Matematik de hiç zor değildi. İkisinden de 90+ bekliyorum. Hayatımda görebileceğim en yüksek lise matematik notunu bu yıl alacağım galiba. :D
 
Akım şiddeti: Bir iletkenin birim kesitinden birim zamanda geçen yük miktarına akım şiddeti denir birimi amperdir ampermetre ile ölçülür.
Tekerleme gibi söylemeden duramıyorum bağımlılık yaptı.
 
Bugün edebiyat ve biyoloji sınavı olduk. Edebiyat zor değildi. Biyoloji zorladı.
 
Matematik vardı 50 üstü gelirse şükür 10 soru klasik sordular her zamanki gibi sallama şansımda olmadı öylece baktım. Yarın edebiyat var birazdan ona çalışmaya başlayacağım herkese başarılar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı