Sınavlarınız nasıl geçti?

  • Konuyu başlatan 244765
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 231
  • Görüntüleme 10B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tokalaşan mı dersin, yoksa birbirlerini üzerine çıkan mı dersin. Her şey vardı. Ben herkesten uzakta durmaya çalıştım ama yılışık arkadaşlar yine geldi başıma. :D

Mesafenin M'sini aradım ama bulamadım hayır arkadaş arkadan teröristler mi geliyor ne bu telaş.
 
Beni tanıyan kişi ot olmadığını bilir zaten. Tanımayan birkaç kişi, (belki sen de öyle düşünüyorsundur) inek gibi şeyler söyleyebilir. Çok da umrumda olmaz, dalga geçerim, hafif eğlenirim o kadar. Sonra normal yaşamıma devam ederim.

Bu arada senin de beleş not almadığını biliyorum. Merak etme. Sadece daha iyi eğitim alıyorsunuz ve sınavlarınız daha kolay olabiliyor. Benim tarafında sorun yok.
İrfan, seni tanımıyorum. Yani buradan ne kadar taninabiliyorsa o kadar tanıyorum. Gerçek hayatta da konuşsak tamamen farklı konuşabilirim. Mesela hobilerin ne İrfan? Ot testi yapacağım sana.
Güzellerinden biri gelseydi ben de düşünebilirdim. 🤔
Sorma ya, bizde var da hepsi beyinsiz. 😂 Ya da öyle demeyeyim, gayet güzeller dersleri iyi ama amaçlarımiz ve hayat görüşumuz tamamen farklı.
 
Sınava girenlerin yarısı benden hıncını çıkarmaya çalışıyor anlaşılan, benim bildiğim salı günü başlıyor burada, boş yapma, kendim haftalardır çalışıyorum 5 dersin notunu çıkardım şimdi tarih Almanca kaldı, en az sizin kadar çalıştım bana böyle giderli giderli yazılar yazmaya hakkın yok.
Ne diyorsun kardeşim sen? Sınava ben de girmedim. Millete saçma sapan tavırlar atmana kızdım. Hadsiz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı