Sine Plus X88 Max 4K Nasıldır?

Makaleler
4
Yer
Akihabara
Android TV box almayı düşünüyoruz. Aklımda Xiaomi mi box S var ancak tanıdığımız bir elektronikçi 400TL civarında sıfır Sine Plus X88 satmayı önerdi. İnternet fiyatı 700TL ve Teknik özellik bakımından çok daha iyi duruyor. Ancak marka ismini daha önce duymadım. Tanıdığımız adam birkaç gün deneyebileceğimizi, beğenmezsek iade edebileceğimizi de söyledi.

Deneyin beğenmezseniz iade edersiniz. Elektronik ürünlerde bilinmeyen markalara karşı büyük ön yargılarım var fakat kullandığım bluetooth hoparlör, James Donkey kullaklık gibi şeylerden memnun kaldım. Yerinizde olsam yazılım desteğine vs. güvendiğim için Mi Box S alırım ancak denemekten de zarar gelmez.

Netflix lisanslı derken ücretsiz mi kullanıyoruz?
Ücretsiz kullanıyorsunuz. 4K, HDR paket aldığınızda TV'niz 4K ve HDR destekliyorsa izleyebiliyorsunuz. Size önerilen TV Box hakkında bilgim yok fakat bir çok TV Box'a Netflix APK olarak indirilip hazır şekilde geliyor. APK olarak kurulan TV Box'larda uygulamalar telefon mantığı ile çalıştığı için stabil ve kullanışlı olmuyor. Netflix 4K, HDR paket aldığınızda bu özelliklerden yararlanmama durumunuz var.

Ücretsiz kullanıyorsunuz. 4K, HDR paket aldığınızda TV'niz 4K ve HDR destekliyorsa izleyebiliyorsunuz. Size önerilen TV Box hakkında bilgim yok fakat birçok TV Box'a Netflix APK olarak indirilip hazır şekilde geliyor. APK olarak kurulan TV Box'larda uygulamalar telefon mantığı ile çalıştığı için stabil ve kullanışlı olmuyor. Netflix 4K, HDR paket aldığınızda bu özelliklerden yararlanmama durumunuz var.

Teşekkürler bilgi için. Mi box almaya karar verdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı