Sinema sistemine ses kartı önerisi

Nasıl bir şey yapmalıyım peki?
Ürünü biraz araştırdım ama mevcut girişlerini öğrenemedim üründeki giriş çıkışlar ve televizyonda kullanabilceğiniz çıkışlar nedir.
Dönüştürücü önericektim ama kullanabilceğiniz girişler muhtemelen 3.5mm jack ve usb ses kalitsinden şahsen pek memnun kalmadım ama yinede usb 7.1 ses kartlarını deneyebilirsiniz zaten çok pahalı değiller.

Ürünü biraz araştırdım ama mevcut girişlerini öğrenemedim üründeki giriş çıkışlar ve televizyonda kullanabilceğiniz çıkışlar nedir.
Dönüştürücü önericektim ama kullanabilceğiniz girişler muhtemelen 3.5mm jack ve usb ses kalitsinden şahsen pek memnun kalmadım ama yinede usb 7.1 ses kartlarını deneyebilirsiniz zaten çok pahalı değiller.
Ürünün girişleri böyle, fakat ben sistemden anlamıyorum konu açtığımdan da anlayabilirsiniz, aldığımda bana o arkadaki yuvarlak girişleri jaka dönüştüren aparat alırsam sesin daha kaliteli geleceğini söylediler fakat ben ne o kabloyu biliyorum ne de girişlerin hangi bölümüne takacağımı, o yüzden arkadaki jak girişini kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• BEFCA8B8-68B5-45CD-87D0-D7CBB8E8AB1A.jpeg
    BEFCA8B8-68B5-45CD-87D0-D7CBB8E8AB1A.jpeg
    36,4 KB · Görüntüleme: 61
Ürünün girişleri böyle, fakat ben sistemden anlamıyorum konu açtığımdan da anlayabilirsiniz, aldığımda bana o arkadaki yuvarlak girişleri jaka dönüştüren aparat alırsam sesin daha kaliteli geleceğini söylediler fakat ben ne o kabloyu biliyorum ne de girişlerin hangi bölümüne takacağımı, o yüzden arkadaki jak girişini kullanıyorum.
Muhtemelen işinize yaraycak dönüştürücü RCA to Jack. İnternette biraz araştırdım çoğu kişi RCA to Scart kullanmış. Ama asıl sıkıntı sizde 4 giriş var piyasadaki dönüştürücülerin çoğu ise 2 ya da 3 giriş. 3 girişliler genelde scart to rca olanlar 3 ünden biri videe diğer ikisi ise sağ ve sol ses. 'girişliler genelde jack to rca olduğu için ve jack ile görüntü aktarılamadığı için sadece sağ ve sol ses olarak ayrılıyor. Yakınınızda bir elektronik tamircisi varsa ona sorabilirsiniz ya da forumda yeni bir konu oluşturup bilenlerin yardım etmesini bekleyebilirsiniz. Benden bu kadar umarım sorununuz en kısa sürede çözülür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı