Ses sistemine LED bağlamak

Bu devreyi öneririm, kendim 1 yıl kullandım, evi Ankara Cebeci gibi bir hale sokmuştum [emoji38]
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada Tip-31 diye geçen transistör 2-3₺ gibi bir fiyatı var, bazı çakallar 10₺ ve üzeri fiyat istiyorlar fazla para vermeyin bu tiplere, Tip-31 taş çatlasa 5₺ eder.
Boşver. Amfi yandı zaten.

Amfi değilde, transformatör yanmış gibi duruyor ama?
.
1555348502146.jpeg
1555348523788.jpeg

Kararan şey diyot mu? Diyot olması lazım. Modelini öğrenip, yenisini lehimleyin? Ayrıca kondansatör var mıydı, siz mi söktünüz?
Telefon tüm fotoğrafın içine etti. Kondansatör eridi kahve gibi yapışmış kalmış. Üzerindeki tüm çıkış, giriş portları yanık.

Tamam hocam, aynı değerde kondansatörü tekrar bağlayın, başka sorun yoksa çalışacaktır? Ama ben yine o diyottan şüphelenmiyor değilim. Kontrol etmekte fayda var diyotu.
Yandığı zaman herşeyi denedim, çalışmıyor. Sadece amfi var elimde, diğer tüm parçaları nerede bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı