Hocam öncelikle teşekkür ederim. Ama amfi yandı kül oldu. Yazılan mesajlara baksaydiniz keşke.Hayırlı olsun bu yaşta bu yönde kafama çalıştırmak şaşırttı beni. Tebrik ederim..
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Ama amfi yandı kül oldu. Yazılan mesajlara baksaydiniz keşke.Hayırlı olsun bu yaşta bu yönde kafama çalıştırmak şaşırttı beni. Tebrik ederim..
Boşver. Amfi yandı zaten.Bu devreyi öneririm, kendim 1 yıl kullandım, evi Ankara Cebeci gibi bir hale sokmuştum [emoji38]
Bu arada Tip-31 diye geçen transistör 2-3₺ gibi bir fiyatı var, bazı çakallar 10₺ ve üzeri fiyat istiyorlar fazla para vermeyin bu tiplere, Tip-31 taş çatlasa 5₺ eder.
.Amfi değilde, transformatör yanmış gibi duruyor ama?
Telefon tüm fotoğrafın içine etti. Kondansatör eridi kahve gibi yapışmış kalmış. Üzerindeki tüm çıkış, giriş portları yanık.Kararan şey diyot mu? Diyot olması lazım. Modelini öğrenip, yenisini lehimleyin? Ayrıca kondansatör var mıydı, siz mi söktünüz?
Yandığı zaman herşeyi denedim, çalışmıyor. Sadece amfi var elimde, diğer tüm parçaları nerede bilmiyorum.Tamam hocam, aynı değerde kondansatörü tekrar bağlayın, başka sorun yoksa çalışacaktır? Ama ben yine o diyottan şüphelenmiyor değilim. Kontrol etmekte fayda var diyotu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.