Sinerji Bilgisayar Acizliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin tek alışveriş yaptığın yer diye herkes güvenmek zorunda mı? Nasıl bir mantıktır bu. Dünyanın en iyi firması ile sorun yaşadı isem benim için o firma bitmiştir bir daha birşey almam ordan.

Senin tek alışveriş yaptığın yer diye herkes güvenmek zorunda mı? Nasıl bir mantıktır bu. Dünyanın en iyi firması ile sorun yaşadı isem benim için o firma bitmiştir bir daha birşey almam ordan.

Sanırım anlamakta güçlük çekiyorsun. Bu zamana kadar alışveriş yaptığım TEK mağaza demek istemedim. Şuanda alışveriş yapabileceğim tek mağaza. Vatan teşhir ürünü veriyor. Gold batmak üzere ve pahalı fiyat. Exa'da da telefona bile bakmıyorlar. İstanbul'da tüm alışveriş mağazalarından illaki bir işim olmuştur. Bana göre olan bana özeldir tavsiyemi verir geçerim, kafana silah dayayan yok. Pişman olmayacaklarına kefil olabilirim sadece...

Bence boşuna tartışıp aranızı bozmayın, forum amacından sapmıştır içerik olarak.
Bir firma kargoyu geç vermiş diye bu kadar karalanmaz (söylediğinize göre ilkinde yalancı dediniz inanmıyorum dediniz ama daha sonrasında aradılar konuştuk tatmin oldum dediniz.)
İnternetten alışverişin her zaman bir riski vardır. Biraz önceki arkadaşın söylediği gibi kargo firmalarının cahilliği de eklenince cabası oluyor...
Ayrıca sizin siparişinizi geç kargoya verdiler ve size haftada 1 kargonun teslim edilmesi (uzak bölgede olmasından dolayı) her siparişin bu şekilde olacağı anlamına da gelmez.

Aslında bunların tümü , biraz aceleciliğimizden kaynaklanıyor... Biraz daha yeni ürüne hemen dokunmak isteme heyecanı.
Ben de elime çabuk geşmesini isterim aldığım ürünün...

Arkadaşım reklam kokan hareketler kelimesini ben değil diğer arkadaş yazmış okumadım diyorsun hala cevap verme peşindesin kimse seni zorla bu konuya çağırmadı. Ayrıca ben herhangi bir firmayı karalamadım internetten alışverişi tavsiye etmiyorum dedim senide ilgilendiren bir durum olmadığına göre klavyeni bırakıp uzaklaşabilirsin. konuyu kapatabilirler buna sen karar veremezsin

Reklam yapıyorsun diyorsun ama konuyu okumamışsın bence sen benden daha tehlikelisin :)
Birader harbiden sorunlusun sen ya.
Hangi mesajımda reklamdan bahsetmişim ben.:)

Son düzenleme:
Birader harbiden sorunlusun sen ya.
Hangi mesajımda reklamdan bahsetmişim ben.:)
Sana demedim diğer mesajları okusaydın anlarsın diye umuyorum. Sen kendini nimetten sayıp üstüne neden alındın ki?
Konu kilitlenebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı