Sinerji Bilgisayar güvenilir mi?

  • Konuyu başlatan chaoo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 49B
Yazmayayım dedim ama denk geldi ben de kasa aldım açmadan aradım iadeyi sorun ediyor musunuz diye açtığınız için alamayız dediler iade konusunda değişik bir site ama güvenilir tabii ki.
Evet kardeşim çok saçma. Kutuyu açmadan ürünün sağlam mı değil mi görüntüsü, arayüzü ölü pikseli vs. nasıl olduğunu bilemezsin ki ? Ama yinede evet güvenilir.
 
Bende Sinerji'den alışveriş yapmayı düşünüyorum. İade konusunu sorun yapmaları ise, sitenin güvenilir OLMADIĞININ kanıtıdır. İade hariç güvenilir diye bir kaide mi var? Güvenilirlik demek, ticarette, mühim hususlarda sorun yapmamaları demektir. Önemli bir husus olan iade işleminde sorun çıkaran firma, tamamen GÜVENSİZDİR.

Size şimdi bir örnekle güvenilir firma nasıl olunur onu anlatayım (tabii ki firma ismi vereceğim, bu da SİNERJİ'ye kapak olsun):

ŞOK marketten bir tane Deerma VC20 Plus alacaktım ancak markette yokmuş sadece CEPTE ŞOK uygulaması veya sokmarket.com.tr sitesinden alınabiliyormuş. Fiziksel inceleyemediğim için araştırdım, beğenildiği için bu şekilde satın aldım. Birkaç gün sonra ürün geldi. Bir hafta kullandık. Ama sonra faraş veya süpürme aparatı diyebileceğim parçasındaki kısmın dönmediğini fark ettik. Biz halıya temas ettirilince döner sanıyorduk ama Youtube'da videolarına bakınca, dönmesi gerektiğini anladık.

Ürünü güzelce temizledik ama filteleri ve bazı temizlerken ulaşılması zor yerler iyi temizlenmedi. Bu şekilde, her bir parçayı kendi poşetine ve oradan da hepsini kutusuna düzgünce koyduk. Ürünün kutusunun üzerindeki kargo ibaresini söktüğüm için, ürünün orjinal kutusunda, kağıt yırtığı şeklinde hasar vardı (20x15cm).

Neyse bu şekilde iade ettim. Ekstra hiçbir koruma kutusuna geçirmedim veya patlangaçla sarmadım. Ürün kargodan nasıl geldiyse o şekilde iade ettim.

Ben daha kutuya bakar bakmaz hasarlı olduğundan, iadenin kabul edilmeyeceğini düşündüm. Tabii ayıplı ürün kapsamındaki haklarımı bildiğim için, herhangi bir sorun yapmaları durumunda tüm hakkımı sonuna kadar arayacaktım. Kutusunu geçin, filteler bile yarı kirliydi.

Ertesi gün iademin kabul edildiğini uygulama üzerinden öğrendim. Birkaç gün sonra da param hesabıma geri geldi.

İşte güvenilir firma böyle olunur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı