rvNistaken
Hectopat
Site de uygun ödeme imkanı olan masaüstü oyun için bilgisayar buldum ama sitenin ne kadar güvenilir olduğunu bilmiyorum. Müşteri hizmetleri iyi mı kötü mü? Yardımcı olursanız sevinirim.
Site de uygun ödeme imkanı olan masaüstü oyun için bilgisayar buldum ama sitenin ne kadar güvenilir olduğunu bilmiyorum. Müşteri hizmetleri iyi mı kötü mü? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sinerji Bilgisayar güvenilir midir?
Bir ürün bakıyorum Sinerji'de diğer sitelere göre bariz bir fark var. Ürünler doğru ve düzgün geliyor mu? Yoksa yanlış, defolu veya bozuk ürün mü getiriliyor? Cevaplarsanız sevinirim.www.technopat.net
Sinerji Bilgisayar güvenilir midir ?
Yakın zamanda oyun bilgisayarı toplatmayı düşünüyorum ve şu anda sinerji bilgisayar ilk planda. Montajı da onlara yaptıracağım. Daha önce sinerji'den toplatanlar tecrübelerini paylaşabilir mi ? Mesela Windows'u direkt SSD'ye kurarlar mı, RAM'i direkt en verimli porta yerleştirirler mi? Kabloları...www.technopat.net
Sinerji Bilgisayar Güvenilir midir ?
Evet başlıkta da belirttiğim gibi Sinerji Bilgisayar güvenilir midir ? Fiyatları uygun geldi diğer sitelere göre, bilgilendirirseniz sevinirim. Bir sorun çıktığında ilgileniyorlar mı ?www.technopat.net
Sinerji Güvenilir midir?
Arkadaşlar yakın zamanda Sinerji'den sistem toplayacağım. Ne kadar güvenilir bir site acaba, alış veriş yapan arkadaşlarım bir yorum yazabilir misiniz?www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.