Sinerji Bilgisayar RTX 3070 Ti'ın değişimini RTX 4060 Ti ile yapıyor

Uzaktaki görüntü bozulmalarını ben çok takmıyorum zaten 2560x1600 16" ekranda çok anlaşılacağını zannetmiyorum ama ekstra olarak fsr3 oyundaki dokuları(görüntüyü) daha net hale getiriyor o açıdanda gayet güzel.

Arkadaşlar konu sahibi olarak yanlış başlıkta açtığım için ceza yedim. bunun için üzgünüm. Konumuza dönecek olursak benim oynadığım oyunlar pubg, apex ve CS2. Çalışan biriyim ve işten kalan birkaç saatlik süremde arkadaşlarımla bu oyunları oynuyorum. Bu oyunlarda bildiğiniz üzere kas gücü ile çalışan oyunlar. Bana 4060ti ile 3060ti verilmesinin bi önemi olmuyor. Bunun üstüne gpu hiyerarşisi sende göreceğiniz üzere ekran kartım aldığım kur ile daha pahalı. Siz benim yerimde olsanız teknoloji bi yana oynadığınız oyunlarda hem FPS kaybı hemde değer kaybı yaşadaydınız dlss Frame generation umrunuzda olur muydu?

Hayır Ryzen 7800X3D falan mı kullanıyorsun bu oyunlarda 3070 Ti ile daha fazla FPS alacaksın? Rekabetçi oyunlarda en önemli şey işlemci gücüdür bu kadar önem veriyorsan.

Örnek veriyorum 5800X ile RTX 3080 kullanıp tam besleme alıyorsun iyi güzel ama 7800X3D ile 3070 Ti kullanan adam senden düşük FPS alsa bile daha akıcı oynar. Neden? %1 low ve minimum FPS'i daha yüksek olur ondan.

Kısaca senin rekabetçi bir oyunda ekran kartı kaynaklı FPS farklarına takılacağın seviyeye gelmen için öncesinde zibilyon tane şeyi ayarlaman gerekiyor, buna monitör tercihi de dahil.

Bu durumda ya 4060 Ti 8 GB'ı kabul edececeksin ya da ek para ödeyip 4070 alacaksın rekabetçi harici artılar için. 4060 Ti 16 GB ile 7700 XT sana gelecek kartlar değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı