Sinerji bilgisayar sahte ürün satar mı?

brandmen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Sinerji.comdan Samsung EVO 870 1 TB ürününü almayı düşünüyorum (diğer sitelere göre en uygunu o ) ancak sahte gönderme ihtimalleri var mı diye de aklıma soru işaret geldi çünkü hepsiburada.com'da satıcısı Hepsiburada olmayan satışlarda sahte SSD gönderilmiş.

Daha önce Sinerji'den SSD alan var mı acaba? Aydınlatabilir misiniz?

Yok. Güvenilir bir sitedir. Yaklaşık 5 yıldır filan kullandığım bir site. Kontrol de edebilirsiniz aldıktan sonra Samsung'un sitesinden. Zaten böyle bir şey yaparlarsa bitiririz siteyi burada.

İlk önce Sinerji bilgisayar sahte ürün satmanın imkanı bile yok yani Sinerji bilgisayar asla sahte ürün satmaz zaten.

Teşekkürler arkadaşlar ,
Bende daha önce çok alışveriş yaptım ama hiç ssd almadım piyasada çok fazla sahte ssd olduğu için içimde bir şüphe kalmıştı güvenebilirsiniz diyorsanız tamamdır.

1 TB SAMSUNG EVO 870 almak mantıklı mı peki ?

Sinerji reis öyle iş yapmaz :) Daha geçen gün sistem sipariş ettim yanlışlıkla taksitsiz peşin sipariş ettim. İptal isteği gönderdim sabahın köründe onaylayıp paramı yolladılar geri. Şimdi taksitli olarak tekrar sipariş ettim. Sinerji bilgisayarın sahte ürün satmasının imkanı yok. Ayrıca sattığı parçaların hepsi 24 ay garantili.

Sinerji reis öyle iş yapmaz :) Daha geçen gün sistem sipariş ettim yanlışlıkla taksitsiz peşin sipariş ettim. İptal isteği gönderdim sabahın köründe onaylayıp paramı yolladılar geri. Şimdi taksitli olarak tekrar sipariş ettim. Sinerji bilgisayarın sahte ürün satmasının imkanı yok. Ayrıca sattığı parçaların hepsi 24 ay garantili.
Garanti kapsamında bir sorun olunca direk sinerjiye mi göndermek gerekiyor ? müşteri temsilcisiyle görüştükten sonra yani

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı