Hocam bütçeniz yetiyor ise yukarda dediğim MANTİS 6700XT sistemi alın işte. Bütçeniz belli değil ki 15 k dan 10'a düştünüz.bana sistem önerebilir misiniz
Hocam bütçeniz yetiyor ise yukarda dediğim MANTİS 6700XT sistemi alın işte. Bütçeniz belli değil ki 15 k dan 10'a düştünüz.bana sistem önerebilir misiniz
15k ödeyebilirim ama kasaya 12-13 verip kulaklığı yükseltebilir ya da monitör alabilirimHocam bütçeniz yetiyor ise yukarda dediğim MANTİS 6700XT sistemi alın işte. Bütçeniz belli değil ki 15 k dan 10'a düştünüz.
Sende daha monitör de mi yok ?15k ödeyebilirim ama kasaya 12-13 verip kulaklığı yükseltebilir ya da monitör alabilirim
60 hz monitör var mümkün olursa daha iyisini almayı isterimSende daha monitör de mi yok ?
Dostum donanım daha önce gelir alabiliyorken iyi bir pc al sonra monitörü yükseltirsin. Hikayeli oyun odaklı oynuyorsanda zaten işini görür.60 hz monitör var mümkün olursa daha iyisini almayı isterim
Aldinız mıBilgisayar bakarken bazen Sinerji bilgisayara giriyorum ve oradaki sistemlerin içeriğine göre ucuz olduğunu düşünüyorum.
Örneğin bu sistemde R5 5600 ve RTX3069 bulunmakta fakat fiyatı 14.999 TL. Site güvenilir midir bu kadar ucuz olmasının bir sebebi mi vardır?![]()
Sinerji Prometheus Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Prometheus Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Aldinız mı?
Sinerji desmarias almıştım hocam Haziran'ın sonlarında ama Sinerji'yi çok önermem hocam gereksiz pahalı satıyorlar. İtopya'dan alacaktın normalde kart kabul etmemişti o yüzden.
Bende bunu almayı düşünüyordum stoku bitmiş şu an ama tam tersi İtopya daha pahalı şu an da.
Hocam bütçe ne belki yardımcı olabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.