Sinerji güvenilir mi?

Hayali sistem değil , monitörü öyle koymamın sebebi bütçemin o kadar olması. :)

Peki dostum O zaman senden bana 6000 tl'ye bilgisayar toplamanı istesem yaparmısın?
Nasıl bir sistem istediğini belirtirsen toplarım. Kendi almayı düşündüğüm sistemin bir örneğini atayım sana.

Şuanda pek vaktim olmadığı için tam toplayamadım ancak aklında birşeyler oluşsun. Ekran kartı olarak Fury X tercih göremediğim için fury koydum. Fury X sıvı soğutmalı bir ekran kartı. İşlemci içide sıvı soğutma almalısın onun içinde tavsiye vereceğim ama link bulamadım şuanda. Çoğu parça internette vatan- webdenal gibi sitelerde daha ucuz 6000 TL'ye 4k oyun için monitör dahil bir sistem toplanabilir.

Dosya Ekleri

• 123123.PNG
    123123.PNG
    49,7 KB · Görüntüleme: 165
Nasıl bir sistem istediğini belirtirsen toplarım. Kendi almayı düşündüğüm sistemin bir örneğini atayım sana.

Şuanda pek vaktim olmadığı için tam toplayamadım ancak aklında birşeyler oluşsun. Ekran kartı olarak Fury X tercih göremediğim için fury koydum. Fury X sıvı soğutmalı bir ekran kartı. İşlemci içide sıvı soğutma almalısın onun içinde tavsiye vereceğim ama link bulamadım şuanda. Çoğu parça internette vatan- webdenal gibi sitelerde daha ucuz 6000 TL'ye 4k oyun için monitör dahil bir sistem toplanabilir.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı