Sinerji güvenilir mi?

TOMCUK

Hectopat
Daha fazla  
inerji bilgisayar güvenlimidir? Bazen pahalı bir ekran kartını ucuza bulunabiliyor ama şüpheliyim.
Düşüncelerini fikirleriniz varsa lütfen yazınız.

Sırf bu konu yüzünden üye oldum, hayırlısı olsun :))

şöyle bir olayımı anlatayım, 2013'De asus bilgisayar almıştım (Ekran kartı bozuk çıktı) firma ismi muhim değil... Daha sonra servise verdim vs... Değiştirme fişim ile gittim iadesini yaptırdım.
Aynı ürünü sinerji'de buldum bir tek uygun fiyatlı orada vardı, Üniversiteye başlamadan önceki son 3 günümdü istanbuldan şehir dışına çıkacaktım nyse alel acele pc aradım sinerjide buldum .
kargo gecikmesi yüzünden vaktim dar olduğu için direkt ofislerine gittim, Normalde öyle satış yapmıyorlarmış galiba, ödemesini firmanın içinde yapıp Asus laptopımıu satın aldım. Bu sefer şansım yaver gittide sorun çıkmadı.
Uzun lafın kısası, Firma gerçek mağdur edeceklerini sanmıyorum seni, Dolandırıcı değiller (tecrübe ile sabit) aklındaki de buydu sanırım.

Not: Reklam yapmıyorum sıradan vatandaşım firmadan kimseyi tanımam etmem...

Evet güvenebilirsin aldığın ürünü faturası ve tüm yasal haklarınla berber geliyor.Yani siparişin ne ise onu gönderiyolar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı