ulastoprakalt
Hectopat
Sinerji'den alınan kasalar freedoss olarak mı geliyor yoksa işletim sistemi var mı ?
Arkadaslar ben montaj hizmeti alacağım fakat bellek almayacağım windows ve driverlar yüklü olarak mi gelecek?Ekran kartı almak zorunlu değil diyor bu hizmeti için mesela Ryzen sistemlerde nasıl görüntü alacaklar?Sistemimi Sinerji'ye toplattım. Demo Windows 10 kurulu olarak geliyor. Key ile kendin etkinleştiriyorsun. Hazır kasalar hakkında bir bilgim yok. Arayıp sorabilirsin.
Montaj test sipariş etmişsen Demo Windows kurulu gelir.
Sorduğumda montaj hizmetini yapabiliriz dediler ama test hakkında bir fikrim yok.Test yapabilirler mi?Bellek olmadan montaj ve test hizmetinden faydalanamazsın. Ryzen için ne yapıyorlar bilmiyorum. Ben ekran kartlı almıştım.
Eki Görüntüle 245754
Bende öyle düşündüm ama yazmamışlar.Bu benim sorunum değil belki yedek bir ekran kartı takarlar.Ryzen için ekran kartı da zorunludur büyük ihtimalle. Aksi taktirde test etmek için görüntü alamazlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.