Sinerji PC Montajı Süresi

Can kolac

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. 1 2 gün içinde sinerjiden PC toplayacağım ve montajını onlara yaptırmayı planlıyorum. Aklımda bir iki soru var bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. Birinci olarak aldığım parçaların kutuları vesaire bana gönderilecek mi ? Ikinci olarakta montajın yapılıp benim elime ulaşması kaç gün sürüyor ? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknobiyotik sitesini denemeni öneririm. Şuan iyi güzel monitör kampanyası var. Fiyatları bazı parçalarda daha uygun.

kargoyla sana gelmesi toplam 5 gün buluyor. kutularla geliyor ben yaptım. Temiz geliyor. Teknobiyotik sinerjiden daha pahalı. İlla ordan yapacaksın diye birşey yok hangisi uygunsa yap ikisinden birini tercih et

Aralarında dağlar kadar fark yok sinerji ve teknobiyotik sitelerinin. Her ikiside her parçatı kutulu ve faturalı şekilde yolluyor. Birisinde ram pahalıysa birinde hdd pahalı aşağı yukarı aynı sistemlerde 100 lira oynuyor en fazla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı