Sinerji Ultimate nasıl?

Quarter

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bu konuda bir sürü başlık açtım. O kadar temkinli yaklaşıyorum ki, gerek fiyatlar olsun gerek güzel bir bilgisayar olmasını istediğim için olsun, paranın boşa gitmesini istemiyorum. Şöyle bir sistem buldum. İçindeki RAM'i G.Skill 3200 MHz 2x8 RAM yaptım. Diğerlerine dokunmadım. Nasıl sizce alınır mı?

Arkadaşlar ben bu konuda bir sürü başlık açtım. O kadar temkinli yaklaşıyorum ki, gerek fiyatlar olsun gerek güzel bir bilgisayar olmasını istediğim için olsun, paranın boşa gitmesini istemiyorum. Şöyle bir sistem buldum. İçindeki RAM'i G.Skill 3200 MHz 2x8 RAM yaptım. Diğerlerine dokunmadım. Nasıl sizce alınır mı?

Alınmaz. 6700xt amazonda 8700tl şuan. Kalan paraya da sistemin kalan parçalarını daha ucuza toplarsın.

Beklemekte fayda var, ekran kartları fiyatları azaldıkça bu sistemlerde daha uyguna gelecektir.

Mecburiyet yoksa bekleyiniz hocam.
Aslında mecburi değil ama bi takım sıkıntılardan dolayı 3 senedir yeni bi pc alamadım. Elimdeki iyice yavaşladı artık ömrü bitti. Ama sanırım biraz daha idare edebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı