Sinerji Venom mu yoksa Elraenn Parva mı?

Hıhı, aynen... Ömrüm kadar PC kullandın, Adata = A101, aynen. Kullanana kadar biraz da araştırsaydın keşke. Ne sorununu gördün diyorum, bir şey söyleyemiyorsun. Amaç marka kötülemek.

Sosyal'deki yaşını 120 girmenden senin ne kadar tecrübeli olduğunu fark edebiliyorum ve tartışmayı düşünmüyorum, saçma sapan dayanaksız savunmalarınız ile sizi baş başa bırakıyorum. @korkunc ivan

Ne sorununu göreceğim tabii ki RAM'in bir süre sonra bozulması sorununu gördüm.

Ben de sizi Adata RAM'lerinizle baş başa bırakıyorum..

Bilgisayar alacağım, 4 tane tercih arasında kararsız kaldım, sizce hangisi?

Game Power üzerinden hazır sistem alabilirsin çok da uygun.

Sinerji "Pağırbosst" yüzünden gitti. Diğeri de "GeymPağır" yüzünden gitti. Diğeri zaten"SU630" dan gitti. Ee! Bu sistemler çöp😡.

Sinerjinin PSU'yu değiştirirse belki alınabilir. Kasa dandik ama o fiyatlara zaten daha iyi kasa alamaz. İyi bir kasa için 600 üzerine çıkmak gerekir. O kasanın, Mesh panel olduğu için soğutması iyidir. Yani bence dandik kasa, dikkatli kullanmak şartıyla, soğutması da güzelse, belki alınabilir ama PSU'yu değiştirmesi gerekir.

Sinerjinin PSU'yu değiştirirse belki alınabilir. Kasa dandik ama o fiyata zaten daha iyi kasa alamaz. Mesh panel olduğu için soğutması iyidir. Yani bence dandik kasa belki alınabilir ama PSU'yu değiştirmesi gerekir.
Düz 1650 alınmaz, RX570 daha iyi.

Kasanın kalitesini bilmiyorum ancak Vento'nun kalitesi daha iyidir diye düşünüyorum.

Onun da markası GeIL, bence XPG'den daha kötü bir marka. Hani RAM'leri markasına göre nitelendiriyoruz ya.

İşlemci olarak, R5 2600, R3 3100, R5 3500X seçenekleri var Parva sistemde o işlemciler her türlü ezer 9100F'i.

SSD olarak da Parva'da Kingston var bunda GeIL.

Yanlış anlaşılmasın benim için parçaların çoğunda sorun yok ancak arkadaş "bazı" markaları sevmediği için onun beğendiği sistemi eleştiriyorum.

Düz 1650 alınmaz, RX570 daha iyi.

Kasanın kalitesini bilmiyorum ancak Vento'nun kalitesi daha iyidir diye düşünüyorum.

Onun da markası GeIL, bence XPG'den daha kötü bir marka. Hani RAM'leri markasına göre nitelendiriyoruz ya.

İşlemci olarak, R5 2600, R3 3100, R5 3500X seçenekleri var Parva sistemde o işlemciler her türlü ezer 9100F'i.

SSD olarak da Parva'da Kingston var bunda GeIL.

Yanlış anlaşılmasın benim için parçaların çoğunda sorun yok ancak arkadaş "bazı" markaları sevmediği için onun beğendiği sistemi eleştiriyorum.

ASUS kasa estetik olarak çok kötü ve piyasada tutulmuyor. Kalitesinin de fiyatına göre ahım şahım olacağını zannetmiyorum.

GeiL almakta bir problem yok. Adata alınmaz.

AMD işlemciler optimizasyon problemli. AMD sistem kesinlikle almam ve kullanmam. Intel 4 çekirdek ve NM olaylarına gülüyorum.. Çoklu çekirdeğin, günümüzde, oyunlarda hala bir avantajı yok. Oyunlar o çekirdekleri kullanmıyor. NM kağıt üzerinde önemli. AMD tavsiye etmem.

GeiL SSD güzel.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı