Sinerji Venom sistem alınır mı?

Sadece kafama takılan bir şey var.
1. Kasada Sapphire RX570 4 GB var ama tek fanli yani soğutmada bir sıkıntı olur mu?
2. Kasa Power Boost'un acaba hava akımı iyi olur mu yani oyun oynarken sıcak olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Kasada Sapphire RX570 4 GB var ama tek fanli yani soğutmada bir sıkıntı olur mu?
2. Kasa Power Boost'un acaba hava akımı iyi olur mu yani oyun oynarken sıcak olur mu?
Tek fan ekran kartı için yeterlidir fakat en az 2 fanlı almanızı öneririm çünkü tek fan ile ısınacaktır ve ısınınca otomatik olarak performans düşecektir.

1. kasada Sapphire RX570 4 GB var ama tek fanli yani soğutmada bir sıkıntı olur mu?
2. kasa Power Boost'un acaba hava akımı iyi olur mu yani oyun oynarken sıcak olur mu?

PSU Power Boost gayet dandik bir marka. SSD kronik sorunlu su630. ekran karti tek fanli fakat kasanin onu mesh yapida oldugundan hava akişinin iyi oldugunu duşunuyorum. PSU ve SSD degişse alinabilecek bir sistem.

.
Hocam almayı düşündüğünüz sistem bu mu?
Ayn bu sistem
PSU Power Boost gayet dandik bir marka. SSD kronik sorunlu su630. ekran karti tek fanli fakat kasanin onu mesh yapida oldugundan hava akişinin iyi oldugunu duşunuyorum. PSU ve SSD degişse alinabilecek bir sistem.
[/QUOTE
SSD kronik sorun dediğin ne hocam bı açıklarsan
Hocam zaten ssdyi Kingston 480gb yuksetlcem sonra 240gb HDD takviye yapicam

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı