“Hasar Tespit Tutanağı” hazırlamalarını istemeniz gerekir. Eğer kargo şubesi size bu konuda yardımcı olmuyorsa, lütfen en kısa sürede bizi bilgilendirin.''Dediğim gibi sosyal medyada şirketin ismini paylaşarak resimleri atın. Bir ihtimal dönerler.
sürat kargo hocam keşke mng yapsaydım.Aras'sa unut onu. Hayatımda gördüğüm en dandik kargo firması. Geçmiş olsun.
Şimdi oradan geliyorum. Adam dediki site ile iletişim kurun normalde elektronik eşyanın kargo ile taşınması yasak dedi. Tutanak tutamayacağını söyledi. Siteyle iletişime geçip geri gelmem gerektiğini iade etmemi söylediler. Ben de ayak izini evde çamurlu ayakkabı giyip yapmadım herhalde kargo ile ilgili dedim tutanak tutsunlar diye. Adam ya yaptıysan evde ayakkabı giyip dıyor? Hahahahah.
Sakın Sürat Kargo ile iş yapmayın.
Peki şimdi ne yapacaksınız iade ediliyorsa edin bence sadece kasa mı yani içi boş mu?
Hocam yok montajlı kasa. Olursa iade ederim. Alacaklarını pek sanmıyorum. Sinerji ile iletişime geçip durumu açıklayacağım.
“Hasar tespit tutanağı” hazırlamalarını istemeniz gerekir. Eğer kargo şubesi size bu konuda yardımcı olmuyorsa, lütfen en kısa sürede bizi bilgilendirin."
Orada yardımcı olmazsa tüketici haklarına başvuracağım. O zamanki kafama baglı belki bırakırım mahkeme falan ugrasmak zor olur. Sosyal medya ile arkadasın dedıgını yapmaya calısırım en son.
Bir daha video açacağım kargo alırken. Bileşenlerde hasar yok gibi, sadece o resimdeki kısım göçmüş. Keşke deseydim gelin evimdeki ayakabılarla ölçüştürelim aynısı olacak mı diye![]()
Hocam, yerine kargo merkezine gitsem olmaz mı? Geçti mi yani artık fark etmedim yani...
Her türlü çamura yatarlar imza atıp geri gönderdiniz geçti. Ama yine de şansınızı deneyin.
Bence uğraş.Evet hocam, Sinerji'ye ulaştım. Tutanak tutmaları lazım dediler. Tekrar Sürat Kargo'yu arayın söyleyin dediler. Hasarlı kısmı mail ile atın bize dediler attım. Aradım sonra bulunduğum ilçe şubesiyle görüştü. Getiren hasarsız teslim etmiş. Bakmışsınız dendi. Ayak izini evde benim nasıl yapacağımı söyledim. Tutanak tutamyacagını tekrar söyledi. Şikayet edeceğimi belirtince edebilirsiniz dediler ilçe şubesindeki adam diyor ki elektronik eşya evrakların taşınması yasak. O zaman niye yapıyorsunuz deyince dediği faturayı kesen kişi sorumluluğu alıyordur dedi.
Oturdugum binanın altlarında dükkan var kamerası varsa belki hasarlı yüzünü adam binaya girerken çekmiştir. Uğraşsam mı bilemedim. İçinde hasar yok gibi sadece kasanın orası yamulmuş...
Evet hocam, Sinerji'ye ulaştım. Tutanak tutmaları lazım dediler. Tekrar Sürat Kargo'yu arayın söyleyin dediler. Hasarlı kısmı mail ile atın bize dediler attım. Aradım sonra bulunduğum ilçe şubesiyle görüştü. Getiren hasarsız teslim etmiş. Bakmışsınız dendi. Ayak izini evde benim nasıl yapacağımı söyledim. Tutanak tutamyacagını tekrar söyledi. Şikayet edeceğimi belirtince edebilirsiniz dediler ilçe şubesindeki adam diyor ki elektronik eşya evrakların taşınması yasak. O zaman niye yapıyorsunuz deyince dediği faturayı kesen kişi sorumluluğu alıyordur dedi.
Oturdugum binanın altlarında dükkan var kamerası varsa belki hasarlı yüzünü adam binaya girerken çekmiştir. Uğraşsam mı bilemedim. İçinde hasar yok gibi sadece kasanın orası yamulmuş...
Evet hocam, Sinerji'ye ulaştım. Tutanak tutmaları lazım dediler. Tekrar Sürat Kargo'yu arayın söyleyin dediler. Hasarlı kısmı mail ile atın bize dediler attım. Aradım sonra bulunduğum ilçe şubesiyle görüştü. Getiren hasarsız teslim etmiş. Bakmışsınız dendi. Ayak izini evde benim nasıl yapacağımı söyledim. Tutanak tutamyacagını tekrar söyledi. Şikayet edeceğimi belirtince edebilirsiniz dediler ilçe şubesindeki adam diyor ki elektronik eşya evrakların taşınması yasak. O zaman niye yapıyorsunuz deyince dediği faturayı kesen kişi sorumluluğu alıyordur dedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.