Sinerji'den alınan bilgisayar kasasında hasar var

Sinerji ile görüşün tekrar müşteriş memnuniyeti ile sadece kasayı değiştirmeyi teklif edin. Kabul ederlerse ne ala. Ama işte imzaladığınız için kanunen kargoculara bir şey olmaz. Vallahi bu devirde Amazon'dan başkası yalan.

Hocam, imza falan bir şey atmadım. Sadece T.C. nosu istedi verdim. 2 saat önce tekrar aradım Sürat Kargo'yu. Bu sefer yardımcı olacaklarını söylediler. Tutanak konusunda bir şey demedi sorduğumda süreç devam ediyor dedi. Pazartesi veya bugün yoğunluğa göre kuryenin evime gelip bilgisayari alacağını söyledi. Adresi filan aldı.
Sanırımm yardımcı olacaklar. Tutanak konusu sanırım kapıda geldiği zaman olacak.
Adamlar kutunun üstünde tepinmişler resmen :D
İşin komiği bunu dediğimde evde çamurlu ayakkabı giyip sen yapmış olabilirsin diyor. :D
Eğer çamur izi hala kutu üstündeyse kargo firmasındakilerin ayakkabılarının kontrol edilmesini iste eğer aynı izle eşleşen varsa bunu nasıl açıklayacaksınız de. En basit mantık. Kendi ayakkabınızın da altını çekip gösterin benim ayakkabı izim böyle değil deyin.
Evet hocam, duruyor kurumuş. Şimdi yardımcı olacaklarini söylediler. Umarım çözülür. :)

Son düzenleme:
Hocam, imza falan bir şey atmadım. Sadece T.C. Nosu istedi verdim. 2 saat önce tekrar aradım Sürat Kargo'yu. Bu sefer yardımcı olacaklarını söylediler. Tutanak konusunda bir şey demedi sorduğumda süreç devam ediyor dedi. Pazartesi veya bugün yoğunluğa göre kuryenin evime gelip bilgisayari alacağını söyledi. Adresi falan aldı.
Sanırımm yardımcı olacaklar. Tutanak konusu sanırım kapıda geldiği zaman olacak.

İşin komiği bunu dediğimde evde çamurlu ayakkabı giyip sen yapmış olabilirsin diyor. :D

Evet hocam, duruyor kurumuş. Şimdi yardımcı olacaklarini söylediler. Umarım çözülür. :)

Öyle dedilerse çözerler.

Kardeşim geçmiş olsun öncelikle aynı şekilde bende sistem siparişi verdim bugün kargo ulaştı MNG Kargo İstanbul Ankara arası siparişin değeri 30bin üzerinde kargonun bana geliş halini paylaşmak istedim seninle tek olduğunu bilme diye. Ben gerekli bilgilere sahip olduğumdan siparişi teslim almadım. Burada sıkıntı tahminim kargo şirketlerinin zayıflığı umudum o yönde Sinerji'yle iletişime geçtiğimde kargoyu bekleyeceklerini belirttiler. Şu an kargoyu teslim almadım tutanak istedim ilk başta getiren arkadaşlar tutanak tutulmuş bu kargoya zaten dediler bana vermeye çalıştılar ven kabul etmedim tutanak tutulan kargoyu müşteriye vermeye çalışma ilk defa tanık olduğum bir şeydi. Sonra tutanak istediğimde şubelerini aradılar kendi aralarında konuştular. Kargo birimini arayıp müşteri hizmetlerine tutanak tutuldu mu diye sorduğumda evet cevabini aldım. Telefonuma kargo teslim edilemedi 3 gün gelip alın mesajı geldi akşam yarın kargoya gidip teslim almak istemediğim bir ürün hakkında bana neden böyle mesaj geldiği ve tutanak konusunu kesinlestirmek olacak biraz uzun yazdım kusura bakmayın ilerleyen süreci paylaşacağım sizlerle. Kargo fotosunuda atayım. Ust kısımda delinmede var onu atmadım artık...

20210816_162945.jpg

20210816_162936.jpg

Son düzenleme:
Kardeşim geçmiş olsun öncelikle aynı şekilde bende sistem siparişi verdim bugün kargo ulaştı MNG Kargo İstanbul Ankara arası siparişin değeri 30bin üzerinde kargonun bana geliş halini paylaşmak istedim seninle tek olduğunu bilme diye. Ben gerekli bilgilere sahip olduğumdan siparişi teslim almadım. Burada sıkıntı tahminim kargo şirketlerinin zayıflığı umudum o yönde Sinerji'yle iletişime geçtiğimde kargoyu bekleyeceklerini belirttiler. Şu an kargoyu teslim almadım tutanak istedim ilk başta getiren arkadaşlar tutanak tutulmuş bu kargoya zaten dediler bana vermeye çalıştılar ven kabul etmedim tutanak tutulan kargoyu müşteriye vermeye çalışma ilk defa tanık olduğum bir şeydi. Sonra tutanak istediğimde şubelerini aradılar kendi aralarında konuştular. Kargo birimini arayıp müşteri hizmetlerine tutanak tutuldu mu diye sorduğumda evet cevabini aldım. Telefonuma kargo teslim edilemedi 3 gün gelip alın mesajı geldi akşam yarın kargoya gidip teslim almak istemediğim bir ürün hakkında bana neden böyle mesaj geldiği ve tutanak konusunu kesinlestirmek olacak biraz uzun yazdım kusura bakmayın ilerleyen süreci paylaşacağım sizlerle. Kargo fotosunuda atayım. Ust kısımda delinmede var onu atmadım artık...

Eki Görüntüle 1140317

Eki Görüntüle 1140314

O zaman Sinerji'de sorun var herhalde kargolarında hasar var. ya da direkt kargocular kutuya hasar verdi ama ilk seçenek biraz daha kafama yattı benim.

Merhabalar, sonunda elime geçti güncelleyim dedim. Tutanak tutturmayı başardım uzun uğraşlar sonucu. Kasa hasarı giderildi kasa elim geçmişti. Bu sefer de fandan ses geliyordu aşırı biçimde, Sinerji ile konuşup tekrar gönderdim. Parça değişimi olacak demişlerdi 5 gün önce falan sonra bugün geldi. Şu an taktım güzel, ses gelmiyor artık. Kasada falanda hasar yok.
Sinerji müşteri hizmetleri çok yardımcı oldu bu arada. Tek kötü yanı günlerce uğraştım kargonun suçu da var ayrı orası. Sinerji yardımcı olmaya çalıştı hiç olumsuz tepki almadım.
Umarım ileride bir sorun çıkmaz, şu an için sıkıntı yok. 😃

Eki Görüntüle 1140317

Eki Görüntüle 1140314
Geçmiş olsun hocam size de. Umarım halletmişsinizdir. Merak ettim. 😁

Merhabalar, sonunda elime geçti güncelleyim dedim. Tutanak tutturmayı başardım uzun uğraşlar sonucu. Kasa hasarı giderildi kasa elim geçmişti. Bu sefer de fandan ses geliyordu aşırı biçimde, Sinerji ile konuşup tekrar gönderdim. Parça değişimi olacak demişlerdi 5 gün önce falan sonra bugün geldi. Şu an taktım güzel, ses gelmiyor artık. Kasada falanda hasar yok.
Sinerji müşteri hizmetleri çok yardımcı oldu bu arada. Tek kötü yanı günlerce uğraştım kargonun suçu da var ayrı orası. Sinerji yardımcı olmaya çalıştı hiç olumsuz tepki almadım.
Umarım ileride bir sorun çıkmaz, şu an için sıkıntı yok. 😃

Geçmiş olsun hocam size de. Umarım halletmişsinizdir. Merak ettim. 😁
Geldi kardeşim saolasın.Bu sefer kargolamasi çok iyiydi kat kat kolilemislerdi sıfır problemle kullanıyorum cihazı umarım seninde öyledir.

Sonunda karar verip bütçeyi artırıp sıfır bilgisayar aldım Sinerji'den. Bugün geldi ama kasada hasar var. Kargoyu aradığımda bizden kaynaklı değil dediler. Kapıda içini kontrol ettim ama kenarı gözüme çarpmadı. Naylonunu çıkarana kadar baktım kargocu kapıdayken. İçeri girip kargocu gidince gözüme çarptı çok geç oldu tabii kargocu gitti bile.
Çalışıyor PC sadece kasanın anakartın takılı olduğu kısımdaki kapakta hasar var. Sizce kargoya gidip tutanak tuturmalı mıyım? Gidip gelirken bu sefer parçalar hasar görürse diye korkuyorum. İstanbul'dan Ankara'ya geldi kargo.

Eki Görüntüle 1136732

Eki Görüntüle 1136734

Eki Görüntüle 1136733

Not: Getiren kargo Sürat Kargo.

Bende Sürat Kargo'dan aldım. İnşallah bir şey olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı