Sinerji'den Banka Kartıyla Alışveriş yapılır mı?

Ziraat bankası, vadesiz hesap (ATM) kartımla bu işlemi gerçekleştiremedim. Maalesef 1500 TL üzeri ürünlerde, günlük limit engeline takıldım. Bankayla görüşmem sonucunda, internet bankacılığımdan arttırabileceğimi söylediler. Limit güncelleme kısmına geldiğim zaman, 1500 TL üst sınır olduğu için benim için fayda sağlamadı.
Önerim, limiti önemli olmaksızın, kredi kartınıza 4000 TL nakit parayı yatırmanız. Sonrasında, sorunsuz bir şekilde kredi kartından işlem yapabilirsiniz. 900 TL limitli kredi kartıma, 5000 TL ekstra para yatırıp limitini bu şekilde yükselttim ve o zaman hepsiburada üzerinden sipariş verebilmiştim.
NOT: Eğer benim gibi bir sorun yaşarsanız diye yazmak istedim, elbette ilk olarak denemeniz ve bankanızla görüşmeniz önem arz ediyor.

Banka kartı için de sanal kart oluşturan bankalar var. Yani internet için mümkünse her türlü önleminizi alın. Sanal kart varsa mutlaka kullanın veya açılabiliyorsa açın. Bunun dışında sanal kart dışındaki kartlarınız alışverişe sürekli kapalı olsun. Çok mecbur kalırsanız da alışverişe açıp alışverişi yapıp tekrar kapatın.
Emniyetli davranmak her zaman faydalıdır.

Ziraat bankası, vadesiz hesap (ATM) kartımla bu işlemi gerçekleştiremedim. Maalesef 1500 TL üzeri ürünlerde, günlük limit engeline takıldım. Bankayla görüşmem sonucunda, internet bankacılığımdan arttırabileceğimi söylediler. Limit güncelleme kısmına geldiğim zaman, 1500 TL üst sınır olduğu için benim için fayda sağlamadı.
Önerim, limiti önemli olmaksızın, kredi kartınıza 4000 TL nakit parayı yatırmanız. Sonrasında, sorunsuz bir şekilde kredi kartından işlem yapabilirsiniz. 900 TL limitli kredi kartıma, 5000 TL ekstra para yatırıp limitini bu şekilde yükselttim ve o zaman hepsiburada üzerinden sipariş verebilmiştim.
NOT: Eğer benim gibi bir sorun yaşarsanız diye yazmak istedim, elbette ilk olarak denemeniz ve bankanızla görüşmeniz önem arz ediyor.
Hay sen çok yaşa !
Ablamın kredi kartı var, fakat kapatmak istediği için kullandırtmıyor. Benim limit 1200 3000 de nakitim var. Kredi kartından para çekip faiz ödemek istemediğim için sormuştumda :D

Son düzenleme:
Eğer öğrenciysen Ziraat Genç Kart'ta 3000TL limiti var e-alışveriş için. İşbankası hesabıyla 5500₺'ye laptop almıştım herhangi bir sorun olmamıştı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı