Sinerji'den PC toplama

Sinerjiden alışveriş yapmadım fakat ben pcyi Teknobiyotik'ten topladım memnunum. Kablolama biraz daha düzenli olabilirmiş ama onun dışında sorun yaşamadım. Müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar.
 
Bunu araştırarak bulmanızı öneririm. Yani her şeyi sormadan önce biraz araştırın bence.
Sorunuza gelicek olursak elbette güvenilir. Parçada sıkıntı çıkarsa siz o parçayı ve kutusunu eksiksiz bir şekilde götürürseniz onlar ilgileniyor.

Hayır çok kolay. Hatta ben bilgisayarı ilk açtığımda "Donanımları tara" diye bit öneride bulundu bilgisayar. Donanımları tarattım ve 10-15 tane program indirmemi söyledi. Bunlar içinde Norton ve Google Toolbar programları da vardı. Direk kurdu. Yeniden başlatmamı isteyince yeniden başlattım ve sistemim tamamen hazır oldu.
Tabi bu MSI'ın anakartı için geçerli diye biliyorum. Diğer anakart markalarının programlarını bilmediğim için bir şey diyemem.
Zaten araştırdım, bir çok açılmış konu gördüm ancak biri iyi biri kötü demiş. İnsan bir fikir sahibi olamıyor. Ayrıca dün farkettim de bu site KDV eklemiyor ondan ucuzmuş gibi geliyor. Aynı fiyatlarda hemen hemen Vatan ile. Bir sıkıntı çıktığında kargo derdi ve internetten alışverişle reel alışverişin güveninden dolayı Vatan'dan almaya karar verdim :)
 
Parçaları internetten sipariş etmek yerine imkanınız var ise bizzat kendiniz gidin elden alın ve daha önce hiç kasa montajı yapmadıysanız, Technopat'ın Youtube kanalındaki videolardan yararlanarak kasa montajınızı tamamlayabilirsiniz. Şahsen ben internetten parça siparişi vermeye karşıyım. Bir sorun çıkarsa bayağı uğraşman gerekicek.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı