Sinerji'den sistem alarak yanlış mı yaptım?

freegunner

Femtopat
Arkadaşlar sinerji bilgisayar üzerinden linkteki RTX sistemi aldım lakin dün birisi yorum yapmış, kırık geldi demiş. Şimdi biraz baktım da %50 kötülemiş %50 iyi görmüş gibi geldi. Size soruyorum: Sizce güveniyim mi? Saglam getirirler mi? Hiçbir şey aldıgınız oldu mu sinerjiden? YouTube'da bir kullanıcı almış ona saglam gelmiş ama yorumları görünce aklımdan 7K gidiyor. Bana yardımcı olur musunuz? Bir de iptal etmek gibi bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun kargo şirketinden kaynaklı olmuştur, Sinerji gayet güvenilir bir sitedir. Kargodayken teslim almadan açıp bak, izin vermezlerse kutuyu hafif salla ki camda kırık vs. olup olmadığını kontrol edip al. Kırık olduğundan şüphelenirsen direkt iade veya değişim yaptırırsın.

Kargo gelince telefonunuz çıkartın video çekin. Kargo elemanın yanında açın kutuyu. Beklemek zorunda. Kutu hasarlı ise zabıt tutturun ya da ürünü teslim almayınız. Olay bundan ibaret.

Ama kontrol etmeden alırsanız tüm sorumluluk size ait olur.

Bende İncehesap'dan almıştım. Herkes kötülüyordu yok geç geliyor yok özensiz vs. diye ama hiç bir sıkıntı çıkmadı bayağı da özenliydi kargo ve de bir sorun yaşamadım sistemde. Siteden sorduğum sorulara da çok hızlı dönüşler yaptılar. Kısacası müşteri olarak sabırlı ve agresif olmazsan iletişimi iyi tutarsan karşısı da aynı tepkiyi veriyor size karşı. Benim 3 ay içinde PC mağazalarında gördüğüm şikayetlerin en büyük nedeni sabırsızlıktı.

Sorun kargo şirketinden kaynaklı olmuştur, sinerji gayet güvenilir bir sitedir. Kargodayken teslim almadan açıp bak, izin vermezlerse kutuyu hafif salla ki camda kırık vs. olup olmadığını kontrol edip al. Kırık olduğundan şüphelenirsen direkt iade veya değişim yaptırırsın.

Aga, izin vermezler ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aga, izin vermezler ki.

Kargoyu kontrol etmeden imzalama, en azından kutuyu tut hafiften sallayıp kırık cam sesi var mı ona bak. Ekran kartı ayrı kutuda geleceği için sisteme zarar vermez. Kutuyu açabiliyorsan açıp kontrol et, en kötü video çekerek açarsan da aynı şekilde iade edebilirsin ama bu sefer tekrardan kargoya vermen gerekecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı