Sinerji'den Toplama Bilgisayar Güncelliği

Sinerji'den toplama bilgisayar almayı düşünüyordum da her zaman yeniliyor değil mi yeni teknoloji çıktığında?
Sinerji dediğiniz için oradan topladım fakat benzer sistem Eksen Bilgisayar üzerinden toplanınca daha uyguna geliyor.

Dosya Ekleri

• 2140.PNG
    2140.PNG
    30,9 KB · Görüntüleme: 144
  • 1985.PNG
    1985.PNG
    33,4 KB · Görüntüleme: 125
Arkadaşın dediği hazır satılan sistemler sanırım. Yükseltmesi pek mümkün olmayan ucu ucuna yeten ama olan haliyle güçlü sistem sunmaktalar. Hiç uğraşmak istemiyorum diyen için idealdir. Denenebilir.

Merhaba.
2000TL bütçe ile oyun için toplayabileceğin en iyi bilgisayarlardan birisi bu olur:

Toplam 1983TL ediyor.
Bu işlemci ile pek tavsiye etmem ancak, GTX1060 ile birlikte de 2122TL'ye denk geliyor tam olarak.
ASUS Dual-GTX1060-O3G, GTX 1060, 3GB, 192 Bit, Ekran Kartı

İşlemciyi ileride satıp güncellerim diyorsanız GTX1060 tercih etmeniz daha doğru bir seçim olur. Upgrade ederken en pahalı parçanın ekran kartı olduğunu da düşünürsek tabiki :)

-i3 6100 (430 TL)
-H110M Pro-VD (200 TL)
-8 GB RAM (170 TL)
-RX 480 4GB (900 TL)
-WD 1TB Blue (190 TL)
-Aerocool GT Black Ed 500W (200 TL)

İşlemci ve anakartı şimdi almayıp 2017'de alın. 2017'ye kadar para biriktirebilirseniz kasayı R1 600W, işlemciyi ise 7. nesil i5 öneririm.

Arkadaşın dediği hazır satılan sistemler sanırım. Yükseltmesi pek mümkün olmayan ucu ucuna yeten ama olan haliyle güçlü sistem sunmaktalar. Hiç uğraşmak istemiyorum diyen için idealdir. Denenebilir.
Upgrade edilmiyor mu sistemler? Kasası falan hoşuma gitti aynı bileşenleri farklı bir yerden alsam olur mu ki?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı