Bütcem 1500 TL idi ama dolar yükselince 2000TL yaptım şimdi yeni işlemcileri bekliyorum da sinerjinin hazır toplama bilgisayarları var. Kasası falan hoşuma gitti açıkcası. Amacım oyun.Bütçe ne? Ne için kullanılacak?
Sinerji dediğiniz için oradan topladım fakat benzer sistem Eksen Bilgisayar üzerinden toplanınca daha uyguna geliyor.Sinerji'den toplama bilgisayar almayı düşünüyordum da her zaman yeniliyor değil mi yeni teknoloji çıktığında?
Ekran kartlarını da GTX1050 TI seçimi yapılırsa daha iyi olur.Sinerji dediğiniz için oradan topladım fakat benzer sistem Eksen Bilgisayar üzerinden toplanınca daha uyguna geliyor.
Upgrade edilmiyor mu sistemler? Kasası falan hoşuma gitti aynı bileşenleri farklı bir yerden alsam olur mu ki?Arkadaşın dediği hazır satılan sistemler sanırım. Yükseltmesi pek mümkün olmayan ucu ucuna yeten ama olan haliyle güçlü sistem sunmaktalar. Hiç uğraşmak istemiyorum diyen için idealdir. Denenebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.