Single Player oyun tavsiyesi

Eğer ilginizi çekiyorsa Assassin's Creed'in Ezio Auditore'yi anlatan üç oyununu oynamanızı tavsiye ederim. Sırasıyla:
Assassin's Creed II
Assassin's Creed: Brotherhood
Assassin's Creed: Revelations
Zombi teması herkesin hoşuna gitmeyebilir ama Dying Light'ı uzun süre oynadım. Oyun sonuna kadar geliştirilebilir bir karaktere sahip olmayı sürükleyici buldum.
Ve uzun süre oynanışa sahip ama her dakikasına değen The Witcher 3 :) . Büyük ihtimalle oynamışsınızdır ama DLC'lerine kadar özenle işlenmiş tema daha da derine inip araştırmaya değer bence.
Hocam malesef söylediğiniz bütün oyunları ciddi anlamda SEVEREK bitirdim :/. Assasin's Creed serisinin oyunları ile tatmin olmadım. Gittim kitap serisinide bitirdim .D O Derece sevdim.
Control'ü yeni bitirdim. Tek kelimeyle efsane. Film gibi oyun gerçekten. Remedy'nin eline sağlık. Daha hala hikayenin eksik kalan yerleri var çünkü bir o kadar derin. Tamamen görsel bir şölen. Şimdide Alan Wake'e başlıyorum.
Bakıyorum hocam hemen. Çok teşekkür ederim.
Onu da bitirdim malesef :D Yanılmıyorsam 2017 de yeni oyunu cıkmıştı Reveletions adında. Onu oynamadım ama Youtube'den felan bir-kaç kişiden video izlemiştim. Gerçekten hiç sevmemiştim.

Hocam malesef söylediğiniz bütün oyunları ciddi anlamda SEVEREK bitirdim :/. Assasin's Creed serisinin oyunları ile tatmin olmadım. Gittim kitap serisinide bitirdim .D O Derece sevdim.

Bakıyorum hocam hemen. Çok teşekkür ederim.
Ben de AC Ezio serisinin kitaplarını okurken daha çok zevk almıştım oyuna nazaran :)
Oynamamış olma ihtimalinize karşın son zamanlarda uzun vakit geçirdiğim/bitirdiğim oyunları buraya düşeyim ben:
Middle-Earth: Shadow of Mordor
DmC: Devil May Cry
Devil May Cry 4
Devil May Cry 5
DOOM (2016 versiyonu maalesef yenisi elimdeki cihazı eritebilir :) )
Star Wars: Jedi Fallen Order

Ayrıca spor oyunlarıyla aşırı aram yoktur ama kimileri hoşuma gidiyor, özellikle NBA 2K'da kendime benzeyen bir karakter yaratıp MyCareer'de yükselişini izlemek gibi. Eğer ilginizi çekerse elinize bir gamepad alıp (Klavyeyle oynamaya alışamadım şahsen.) bir maceraya atılmanızı tavsiye ederim.

Ben de AC Ezio serisinin kitaplarını okurken daha çok zevk almıştım oyuna nazaran :)
Oynamamış olma ihtimalinize karşın son zamanlarda uzun vakit geçirdiğim/bitirdiğim oyunları buraya düşeyim ben:
Middle-Earth: Shadow of Mordor
DmC: Devil May Cry
Devil May Cry 4
Devil May Cry 5
DOOM (2016 versiyonu maalesef yenisi elimdeki cihazı eritebilir :) )
Star Wars: Jedi Fallen Order

Ayrıca spor oyunlarıyla aşırı aram yoktur ama kimileri hoşuma gidiyor, özellikle NBA 2K'da kendime benzeyen bir karakter yaratıp MyCareer'de yükselişini izlemek gibi. Eğer ilginizi çekerse elinize bir gamepad alıp (Klavyeyle oynamaya alışamadım şahsen.) bir maceraya atılmanızı tavsiye ederim.
Şöyle söyleyeyim hocam, Doom 2016'yı oynamak uzunca süredir aklımda var. İndirim kovalayıp duruyorum. Onu kesinlikle oynayacagım :D Tam benlik o oyun VUR-KIR-PARÇALA tam bana göre :D DMC Serisi ile aram pek iyi değildir ama :( Genelde youtube'de gördüğüm kadarıyla pek hosuma gitmemişti. İlgilendiğniiz için cidden çok saolun hocam.

Şöyle söyleyeyim hocam, Doom 2016'yı oynamak uzunca süredir aklımda var. İndirim kovalayıp duruyorum. Onu kesinlikle oynayacagım :D Tam benlik o oyun VUR-KIR-PARÇALA tam bana göre :D DMC Serisi ile aram pek iyi değildir ama :( Genelde youtube'de gördüğüm kadarıyla pek hosuma gitmemişti. İlgilendiğniiz için cidden çok saolun hocam.
Ne demek efendim, bu günlerde istediğiniz oyunları,eğlenceyi ve huzuru bulmanız dileğiyle :)

İyi günler dostlar. Oynaması zevkli, hikayesi güzel Single Player oyun önerisinde bulunur musunuz? Şu an da Mafia 2 isimli oyunu indiriyorum. Genelde FPS savaş oyunu oynarım.

Sistemim;
GTX 1650 4 GB.
Intel i5 9300H.
8 GB RAM DDR4.

The Walking Dead.
Mount and Blade Warband fire and sword ve Bannerlord artı Warband'a bir cok mod yükleyebilirsin.
Insurgency.
Stalker call of pripyat.
Metro serisi.
Total war serileri olabilir hikayeli değil ama güzel ( özellikle Total war atilla icinde bolca Türk devleti var)
Survivor ve farklı hikaye tarzı oyunlar the long Dark. The Forest.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı