Singleplayer vs Multiplayer

Hangi Tip Oyuncusunuz ?

• Oy verenlerin toplamı
    51

Kaan Adem Denge

Megapat
Makaleler
1
Yer
Nilüfer, Bursa , Türkiye
Daha fazla  
Selamlar herkese,

Şöyle bir dikkat ettim de bunca çıkan Multiplayer oyuna rağmen Singleplayer tercih ediyorum. Sizlerin öncelikli tercihini merak ettim.

Hikayeli oyunlara istisnalar hariç pek vakit ayıramıyorum. Onun için çok oyunculu oyunlarda akşamları birkaç el oynayarak oyun zevkimi gidermeye çalışıyorum. PUBG, Battlefield, FIFA, Forza 4 oynuyorum şu sıralar. RDR 2 gelince de ona bir güzellik yaparız artık.

Eskiden PC toplamadan önce hikayeli oyunlara çok merakım vardı. Assassins Creed serisini baştan sona oynamak isterdim. Assassins Creed Rogue'ye kadar hemen hemen tüm oyunlarını sonuna kadar oynayıp bitirmiştim. Sonra sıra Assassins Creed Unity'e gelince, zaten optimizasyon sorunlu bir oyundu ve 30 FPS bile alamamıştım çok içimde kalmıştı çok oynamak istiyordum, oynayamamıştım. Velhasıl kelam Bilgisayar topladım güzel bir sistemim var fakat bu seferde Hikayeli oyunlardan çok çabuk sıkılmaya başladım Assassins Creed Unity'de 1 2 saat vakit geçirebildim sonra sıkılıp kapattım. Hikayeli oyunlar bittikten sonra boşa para vermişim gibi hissettiriyor bana o yüzden Multiplayer oyunlar daha uzun kendinde tuttuğu için (bana göre) o yüzden Multiplayer oyunları çok daha fazla seviyorum. Tabi ikisi bir arada olan oyunlar tadından yenmiyor, önce hikayeyi bitirip sonra Online kısmına girmek en güzeli sanırsam.

Arkadaşlarım ile Multiplayer onun dışında Singleplayer. Uzun süredir Singleplayer oynuyorum, LoL dışında oda tek.

Son düzenleme:
Multiplayer kiminle oynadığıma bağlı ancak Yani PUBG gibi multiplayer oyun ama tek oynayabiliyorsam kabul LoL gibi herkesin anasının bacısının havada uçuştuğu multiplayer oyunlarına uzağım bu aralar

Singleplayer oyunlar zaten canımdır balımdır

Singleplayer'a zaman ayıramıyorum. Oynayacaksan en az 3-4 saat ayırman gerekiyor bence. Bu kadar da zamanımız olmuyor. Ama multide 2-3 el atıp çıkıyorum, herhangi bir hikaye ne yarıda kalır ne de uzun süre oynanmayınca anlamını yitiriyor.

Boş günüm çok olsa single tarafından kaliteli oyun sayısı da çok.

Ben Singleplayer taraftarıyım. Çoklu oyunculu modda kendimi çok baskıda hissediyorum. Örneğin Counter Strike GO. En ufak hatada oyundan atıyorlar adamı. Uzaya roket fırlatmıyoruz, oyun oynuyoruz alt tarafı. Oyun benim için bir keyif bir hobi. Onda da strese gireceksem ben almayayım kalsın. Tekli oyuncu modu her açıdan daha iyi, kimse size şunu neden böyle yaptım diyemiyor, rahat rahat oynuyorsunuz oyununuzu.

Eskiden oyununa bağlı derdim. Single için Call of Duty, Multi için Battlefield oynuyorum derdim. Şimdiyse piyasa karıştı artık neyin ne olduğu belli değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…