Singleplayer vs Multiplayer

Hangi Tip Oyuncusunuz ?

• Oy verenlerin toplamı
    51
Şu an hikayeli olarak Witcher 3 oynuyorum mesela.

Multiplayer olarak takım iletişimi olmayan oyunları tercih ediyorum şu an Battlefield 4, Gran Turismo Sport ve sanırım tekrardan canım Fortnite çekti ona giriyorum az olsada.

Her zaman hikayeli oyun oynayamıyorum zaman sıkıntı olabiliyor görevinden yarısında bırakmayı sevmiyorum o yüzden multiplayer oyunlar daha çoğunluklu.

İyi işlenmiş, iyi tasarlanmış oyunlar bence filmlerden çok daha iyi hikaye anlatırlar. O yüzden ciddi anlamda emek verilen bir hikaye varsa ilk tercihim single-player oyunlar olur. Bir de güzel co-op serpiştirilmişse bu oyunlara tadından yenmez.

Multi olarak ise eskiden MMORPG bağımlısı denebilirdi benim için. Çıktığından beri 2018 sonuna kadar WoW oynadım. Ultima Online'ı ise 2001'den beri hala oynuyorum. Bir de FPS olarak Escape From Tarkov. Bunlar "benim gözümde" birer klasik niteliğinde oldukları için vazgeçemediğim multi oyunlar.

İki türün de cazibesi ayrı. Önemli oyunun oyunun sunmak istediği şeyi kaliteli bir şekilde sunması.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı